Resultaten laden ...

Verrijn Stuartweg 24

217 m2 bedrijfsruimte te huur in Goes

Kenmerken

Functie Bedrijfsruimte
Wijk / Buurt Industrieterrein De Poel
Bedrijventerrein DE POEL I EN IV

Te huur
Volledig gerenoveerde en deels nieuw gebouwde, vrijstaande bedrijfsruimte waarvan het linker deel nog beschikbaar is (circa 425 m2 V.V.O.) met eigen parkeergelegenheid op een goed zichtbare hoeklocatie op de Poel I in Goes.

Dit object biedt representatieve kantoor en presentatieruimte (circa 217 m² V.V.O.) én bedrijfsruimte (circa 208 m² V.V.O.) en is volledig gasloos.
De nieuwe kantoor-presentatieruimte is voorzien van onder andere een nieuwe toiletruimte, nieuwe keuken en LED verlichting.

Een ideale huisvestingslocatie voor de ondernemer die zowel opslag c.q. werkruimte alsook kantoorruimte nodig heeft.

Ligging en bereikbaarheid
Het pand is gelegen op een goed zichtbare locatie in de Poel I in Goes. Het betreft een hoeklocatie met eigen omliggend terrein met parkeerplaatsen. De aansluiting op de snelweg A58 is nabij.

Bestemming
De huidige bestemming is "Bedrijventerrein". Op deze locatie zijn bedrijven toegestaan tot en met categorie 3.2 van de staat van bedrijfsactiviteiten.

Indeling
Het betreft een vrijstaand bedrijfsgebouw waarbij het rechterdeel ( begane grond en 1e verdieping) reeds is verhuurd. Het beschikbare linkerdeel ( begane grond) heeft een ruime presentatieruimte met toegang naar de toiletruimte en keuken. Daarnaast zijn er 3 kantoorruimtes van verschillende afmetingen voorzien. Verder zijn er 2 ruime bedrijfsruimtes waarvan de grootse ruimte eventueel is op te splitsen.

Parkeren
Parkeergelegenheid voorzien op eigen terrein.

Kadastrale informatie
Gemeente Goes, sectie K, nummer 204 (ged.)

Huurprijs
€ 2.925,-- per maand exclusief BTW

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst gebaseerd op het ROZ-model, aangevuld met enkele bijzondere bepalingen vanuit verhuurders zijde.

Huurperiode
De huurovereenkomst wordt standaard aangegaan voor de periode van 5 (vijf) jaar. Deze termijn wordt telkens verlengd met een termijn van 5 (vijf) jaar, tenzij de huurder of verhuurder voorafgaand schriftelijk heeft opgezegd met inachtneming van een periode van 12 (twaalf) maanden. Afwijkende huurperiode in overleg.

Huurprijsaanpassing
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, worden aangepast op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015 = 100), dan wel de meest recente tijdbasis, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De nieuwe huurprijs zal nimmer lager zijn dan de laatst geldende huurprijs.

Zekerheidstelling
Een garantie ter grootte van een bruto betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief BTW.

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur.

Oplevering
In overleg

Opleveringsniveau
In overleg.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van "Verrijn Stuartweg 24 te Goes". De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Faasse & Fermont geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.