Resultaten laden ...

Vinkenveld 6 -6a

768 - 3.537 m2 bedrijfsruimte te huur in Rosmalen

Kenmerken

Huurprijs Prijs op aanvraag
Functie Bedrijfsruimte
Wijk / Buurt Bedrijventerrein Kruisstraat
Bedrijventerrein KRUISSTRAAT

Locatie
Het object is gelegen aan de Vinkenveld, op bedrijventerrein ‘Kruisstraat’ te Rosmalen. Rosmalen is een dorp met ongeveer 32.000 inwoners en maakt onderdeel uit van de gemeente ’s-Hertogenbosch. Het bedrijventerrein Kruisstraat is gesitueerd aan de Oostzijde van Rosmalen, ten noorden van de A50, nabij de kern Kruisstraat. Met eigen vervoer is het bedrijventerrein Kruisstraat prima te bereiken. De Vliertwijksestraat staat direct in verbinding met de A59 (’s-Hertogenbosch - Oss - Nijmegen). Het bedrijventerrein is een gemengd bedrijventerrein.

Object
Het betreft een bedrijfspand dat in 2003 gebouwd is ten behoeve van een showroom, kantoor en magazijn voor Baderie Piels. Hierna is het object in gebruik genomen door Hoppenbrouwers Techniek.

Het object kent een totale oppervlakte van 4.305 m² welke als volgt is onderverdeeld:
- bedrijfsruimte circa 1.647 m²;
- showroom begane grond circa 945 m²;
- showroom verdieping circa 945 m²;
- kantoorruimte begane grond circa 384 m²;
- kantoorruimte eerste verdieping circa 384 m².

Buitenterrein/parkeren
Rondom het terrein is geheel verhard middels klinkers en voorzien van voldoende parkeergelegenheid. Achter het object is een buitenterrein van circa 1.450 m² aanwezig.

Bestemming
Het object valt binnen het bestemmingsplan “Bedrijventerrein Kruisstraat”, vastgesteld op 24-11-2010, waarin het de bestemming “Bedrijf” heeft gekregen en is als zodanig bestemd voor ondernemingen in de categorieën 1 tot en met 3 van de bij het bestemmingsplan behorende staat van bedrijfsactiviteiten.. Voor een afschrift van dit bestemmingsplan kunt u zich wenden tot ons kantoor.