Resultaten laden ...

Vlotlaan 314

95 - 125 m2 bedrijfsruimte te huur in Monster

Kenmerken

Huurprijs € 1.650 /maand
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Monster-Zuid
Bedrijventerrein Vlotlaan

Op bedrijventerrein “Vlotlaan” in Monster komt een representatieve bedrijfsruimte met bijbehorende kantoorruimte beschikbaar voor de verhuur! Het object is onderdeel van een bedrijfsverzamelgebouw en betreft ca. 95 m² bedrijfsruimte op de begane grond, ca. 30 m² entresolvloer en ca. 95 m² kantoorruimte op de verdieping.

BEDRIJFSRUIMTE
De bedrijfsruimte maakt onderdeel uit van een bedrijfsverzamelgebouw en betreft ca. 95 m2 bedrijfsruimte, ca. 30 m² entresolvloer en ca. 95 m² kantoorruimte. Het object is onder meer voorzien van:
• Een handmatige overheaddeur (3,6 m x 5,0 m);
• Maximale vloerbelasting van 1.500 kg/m2;
• Toiletruimte;
• Verlichting;
• Krachtstroomaansluiting;
• Brandhaspel;
• Meterkast voorzien van gas/water/elektra en een ISRA aansluiting.

De entresolvloer is ca. 30 m2 en te gebruiken als kantoor, magazijn of kantineruimte. De entresolvloer is voorzien van een pantry, verlichting en een laminaatvloer.

KANTOORRUIMTE
Via een trapopgang vanuit de entree bereikt u de kantoorruimte op de 1e verdieping. De kantoorruimte is in totaal ca. 95 m2 groot en beschikt onder meer over:

• Verlaagd plafond met lichtarmaturen;
• Voldoende lichtinval door te openen ramen;
• Data- en elektra aansluitingen;
• Airconditioning.

De ligging direct aan de recent aangelegde ecologische zone en ontmoetingscentrum en evenementenlocatie The Vineyard Westland zorgt voor een fijne en levendige werkomgeving.

BOUWJAAR
Het pand is in 2003 gebouwd en opgeleverd.

PARKEREN
Er zijn mogelijkheden tot parkeren aan de voorzijde van het object. Tevens bevindt het object zich op loopafstand van het parkeerterrein van de The Vineyard Westland. Er zijn dan ook diverse gratis parkeermogelijkheden in de omgeving.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
De bedrijfsunit gelegen aan de Vlotlaan in Monster bevindt zich in een strategische locatie met goede bereikbaarheid, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Monster is een kustplaats gelegen in de gemeente Westland en kan gemakkelijk worden bereikt via ’s-Gravenzande en Poeldijk.

De bedrijfsunit is uitstekend bereikbaar met de auto en vanuit steden zoals Den Haag, Rotterdam en Delft is de locatie gemakkelijk bereikbaar via snelwegen en provinciale wegen.

Voor mensen die met het openbaar vervoer reizen, zijn er ook verschillende opties beschikbaar. In de nabijheid van de bedrijfsunit zijn er bushaltes te vinden met verbindingen naar omliggende steden en dorpen.

BESTEMMING
Conform vigerend bestemmingsplan “Bedrijventerrein Monster” is op de locatie bedrijvigheid tot en met categorie 3.2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten aan. Zelfstandige kantoorruimtes zijn op deze locatie niet toegestaan.

HUURPRIJS
De huurprijs van het object bedraagt € 1.650,- per maand excl. BTW.

SERVICEKOSTEN
Geen. Huurder is zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van contracten met de desbetreffende nutsbedrijven, alsmede overige abonnementen en voorzieningen.

HUURGARANTIE
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief BTW.

BESCHIKBAAR
Het object is per direct beschikbaar.

ENERGIELABEL
Het object beschikt op dit moment nog niet over een energielabel. Verhuurder zal zorgdragen voor het energielabel.

HUURINGANGSDATUM
In overleg.

HUURTERMIJN
Uitgangspunt is een huurovereenkomst voor 5 + 5 jaar. Overige termijnen zijn in overleg met de eigenaar.

HUUROVEREENKOMST
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken met bijbehorende Algemene Bepalingen is vastgesteld in februari 2015.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

HUURPRIJSHERZIENING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijs index (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

COURTAGE
Indien door bemiddeling van Batenburg Bedrijfshuisvesting bij dit object een transactie tot stand wordt gebracht, dan zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

VOORBEHOUD
Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw.

ALGEMEEN
De informatie omtrent voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Batenburg Bedrijfshuisvesting geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan