Resultaten laden ...

Voltastraat 11

300 - 1.200 m2 bedrijfsruimte te huur in Landgraaf

Kenmerken

Huurprijs € 50 m²/jaar
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Schaesberg Centrum
Bedrijventerrein Strijthagen

TE HUUR | VOLTASTRAAT 11 | LANDGRAAF
IN DELEN TE HUUR! ZIE ONZE ANDERE VERMELDINGEN!

Bedrijfsruimte (in totaal groot ca. 1.200 m²) gesitueerd op een perceel van 3.270 m². Dit object is gelegen op bedrijventerrein ‘Strijthagen’ en kent een ideale ligging nabij de op- en afritten van de nieuwe Buitenring Parkstad Limburg met aansluitingen op Rijkswegen A76 en A2. Het object is ruim van opzet en beschikt over nette interne faciliteiten en installaties.

Rondom de opstallen is een omheind en deels verhard buitenterrein gelegen. Aan de voorzijde van het object zijn er op eigen terrein ca. 15 parkeerplaatsen. Het object leent zich ideaal voor productie-, lichte industrie en (volumineuze detail-) handelsdoeleinden in de breedste zin des woords.

Locatie:
Dit object is gelegen op bedrijventerrein ‘Strijthagen’ en kent een ideale ligging nabij de op- en afritten van de nieuwe Buitenring Parkstad Limburg met aansluitingen op Rijkswegen A76 en A2.

Bereikbaarheid:
Per auto:
Het object is gelegen nabij de op- en afrit van de Stadsautoweg van Heerlen (N281) met directe aansluitingen op Rijksweg A76 (Aken-Heerlen-Kerensheide) en de nieuwe Buitenring Parkstad Limburg N300).

Per OV:
Op 800 meter van het object is een busstation met directe verbindingen richting Station Heerlen Centraal gelegen.

Luchthaven:
Vliegveld Maastricht-Aken Airport

Parkeren:
Op eigen terrein zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig (minimaal 15 parkeerplaatsen), ook biedt de openbare weg voldoende parkeergelegenheid.

Bestemming:
Het object is binnen vigerend bestemmingsplan ´Bedrijventerrein Strijthagen´ bestemd als ´Bedrijventerrein´ met de aanduiding: Bedrijf tot en met categorie 3.2. Het bestemmingsplan is op eerste aanvraag beschikbaar via ons kantoor.

Opleveringsniveau:
Het object wordt in huidige staat (´as-is, where-is´) opgeleverd.

Huurgegevens:
Huurprijs:
€ 50,- per m² per jaar, ex BTW.

Huurtermijn:
In overleg.

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

Btw:
Er wordt geopteerd voor een met btw belaste verhuur.

Zekerheidsstelling:
Doorlopende bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden betalingsverplichting.

Indexering: J
aarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI voor alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

Servicekosten:
Nader overeen te komen.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan