Resultaten laden ...

Voltaweg 9

879 m2 bedrijfsruimte te huur in Maasbree

Kenmerken

Huurprijs € 4.250 /maand
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Verspreide huizen ten noorden van Provinciale weg
Bedrijventerrein De Schor

Te huur: diverse kantoorruimtes met optioneel een bedrijfshal op bedrijventerrein 'De Schor' in Maasbree. Partiele verhuur van de kantoorruimte is bespreekbaar. Er wordt vrij van btw verhuurd!

Object:
Het object is gebouwd in 2000 met een voorbouw bestaande uit kantoorruimte en een achterbouw uit diverse bedrijfshallen. Beschikbaar voor verhuur is de gehele voorbouw aan kantoorruimte van circa 324 m² verdeelt over 2 lagen en optioneel een kelderruimte ten behoeve van opslag/magazijn en de direct aan de kantoorruimte aangesloten bedrijfshal van circa 555 m². Het gehele object is opgetrokken uit een een staalconstructie met de gevels van de kantoorruimte uit metselwerk en de openingen uit houten kozijnen met dubbel glas. Het zadeldak van de kantoorruimte bestaat uit geprofileerde stalen platen voorzien van isolatie. De bedrijfshal is opgetrokken uit een staalconstructie met wanden uit gestapelde cellenbetonblokken en het dak is tevens voorzien van geprofileerde stalen platen, welke onlangs van binnenuit ook voorzien zijn van isolatie.

Bereikbaarheid:
Het bedrijventerrein is aangesloten op de provinciale weg de N275. Via de N275 zijn de op- en afritten van de autosnelweg A67 binnen 10 minuten te bereiken. Op zowel het eigen terrein als op de openbare weg zijn meer dan genoeg parkeerplaatsen voorhanden. Op het eigen terrein zijn 7 parkeerplaatsen aanwezig.

Globale indeling:
Entree met ontvangst/receptie en trap welke toegang geeft tot de kelderruimte en de eerste verdieping.
Links is een kantoorruimte van circa 71 m² gesitueerd welke door scheidingswanden in respectievelijk 3 ruimtes van 23 m², 18 m² en 30 m² wordt verdeeld. Vanuit de entree zijn tevens de toiletgroepen op de begane grond bereikbaar en de bedrijfshal bereikbaar. Aan de rechterzijde zijn 2 kantoorruimtes gesitueerd. De eerste kantoorruimte is circa 12 m² groot en het tweede kantoor met keuken is circa 48 m² groot.

Via de overloop op de eerste verdieping kan men gebruik maken van de gesloten keuken. Daarnaast is een toiletgroep gesitueerd. Via de gang aan de linkerzijde is het eerste kantoor van circa 22 m² bereikbaar. Aan het eind van de gang ligt een kantoorruimte van circa 37 m². Aan de rechterzijde van de gang zijn nog eens een kantoor van circa 20 m² en 43 m² gesitueerd.

Vanuit de bedrijfshal is een extra kantoorruimte van circa 4 m² bereikbaar.
Indeling in m² v.v.o.:
Begane grond totaal c.a. 166 m²
Kantoor 1: c.a. 71 m²
Kantoor 2: c.a. 12 m²
Kantoor 3 met keuken: c.a. 48 m²

Eerste verdieping totaal circa 156 m²
Kantoor 1: c.a. 22 m²
Kantoor 2: c.a. 37 m²
Kantoor 3: c.a. 20 m²
Kantoor 4: c.a. 43 m²

Bedrijfshal: circa 555 m²

Voorzieningen:
Het kantoor wordt opgeleverd met de navolgende voorzieningen:
- Grindvloeren
- LED-armaturen
- Scheidingswanden
- Rolluiken
- Mechanische ventilatie
- Inbraakalarmsysteem-
- UTP- wandaansluitingen
- Brandpreventiemiddelen
- Verwarming middels radiatoren

De bedrijfshal wordt opgeleverd met de navolgende voorzieningen:
- Monolithisch gestorte betonvloer
- TL-armaturen
- Elektrisch bedienbare en geïsoleerde overheadpoort
- Vloerverwarming

Bijzonderheden:
- Afgelopen voorjaar is het buitenschilderwerk van de kozijnen en de boeiboorden in antraciet uitgevoerd.
- In overleg met verhuurder zijn de ruimtes ook gemeubileerd te huur.
- Het bedrijventerrein is aangesloten op glasvezel.
- Mogelijkheid tot huur van extra buitenterrein.

Bestemming:
Vigerend bestemmingplan: "Bestemmingsplan Bedrijventerreinen". Enkelbestemming Bedrijventerrein -1 met de functieaanduiding bedrijf tot en met categorie 3. Het bestemmingsplan is op eerste aanvraag beschikbaar via ons kantoor.

Energie Prestatie Certificaat:
De kantoorruimte is voorzien van een energielabel A welke geldig is tot 07-11-2029.

Huurcondities:
Huurprijs: € 4.250,- per maand vrij van btw;
Huurtermijn : in overleg (voorkeur: vijf + vijf jaren);
Bankgarantie/waarborgsom : ter grootte van drie maanden huur;
Huurbetaling : per maand vooruit te voldoen;
Huurcontract : als uitgangspunt voor de huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, wordt het model gebruikt zoals opgemaakt door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), juli 2003.
Indexering : jaarlijks, op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI reeks CPI Alle Huishoudens (2006=100, dan wel meest recente tijdsbasis), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
Servicekosten: In overleg met de nieuwe huurder kunnen servicekosten in rekening gebracht worden voor onderhoud van het buitenterrein, plantsoenen, elektrische poorten, buitenverlichting en parkeerplaatsen.

Aanvaarding:
Per direct na goedkeuring van verhuurder.

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventueel bijgevoegde tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie. Voorts behouden wij het recht voor dat onze opdrachtgever zijn goedkeuring dient te verlenen aan een mogelijke transactie met de ontvanger van deze informatie.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan