Resultaten laden ...

Voltstraat 13

87 m2 bedrijfsruimte te huur in Nieuwveen

Kenmerken

Perceeloppervlakte 186 m²
Functie Bedrijfsruimte
Wijk / Buurt Verspreide huizen in het Oosten en Zuiden
Bedrijventerrein Schoterhoek uitbreiding

TE HUUR: Moderne en energiezuinige bedrijfsunit op een zichtlocatie!

Dit in 2023 gebouwde pand is onderdeel van project Volt.
Project Volt kent diverse representatieve en duurzame bedrijfsunits. Dit specifieke pand bevat een functionele, moderne bedrijfsruimte op de begane grond, een ruime kantoorruimte op de eerste verdieping en 3 eigen parkeerplaatsen voor de deur.

Door de eigentijdse uitstraling en de ligging op een zichtlocatie, is het pand representatief voor onderhoudsbedrijven, webshops, cateraars, loodgieters, engineersbureaus, reparatiebedrijven, webshops, ontwerpstudio’s, grafische bureaus etc.

De begane grond is voorzien van een monoliet afgewerkte vloeistofdichte betonnen vloer met een maximale belasting van 1.500 kg/m2. De ruimte is voorzien van LED verlichting. Tevens is er een wasbak aanwezig, een meterkast voorzien van elektra, water en glasvezel en een nette toiletruimte. De geïsoleerde, elektrische overheaddeuren hebben een afmeting van 3,6 m1 x 4,0 m1 (B x H). De inwendige hoogte op de begane grond is 4,5 meter.

Via de interne trap komt u op de bovenverdieping. Deze ruimte bevat een keuken met een afwasmachine en een magnetron en kan goed gebruikt worden als kantoorruimte. De verdieping is voorzien van een vinylvloer, een modern antraciet akoestisch plafond inclusief LED verlichting. Tevens zijn er voldoende wandcontactdozen en data punten aanwezig.

Er is een warmtepomp installatie aanwezig die de beneden- en bovenverdieping verwarmt door middel van vloerverwarming. Zomers kan er gekoeld worden.

Het gasloze pand is goed geïsoleerd en het dak is voorzien van zonnepanelen.

De ligging - Schoterhoek
Een goede bedrijfsruimte is één, maar ook de bereikbaarheid van uw bedrijf voor klanten en uw eigen mensen die dagelijks onderweg zijn is cruciaal.
Volt ligt op bedrijventerrein Schoterhoek II aan de N462 (de Schilkerweg).
Alphen aan den Rijn, Ter Aar en Nieuwkoop liggen “om de hoek”. Schiphol en de Bloemenveiling Aalsmeer zijn, net als Woerden en Utrecht, snel en goed aan te rijden.

De huurprijs per maand bedraagt € 1.590,00 excl. BTW en G/W/E.
De borg bedraagt € 4.770,--.