Resultaten laden ...

Voorlandpad 13

243 m2 bedrijfsruimte te huur in Amsterdam

Kenmerken

Status Onder optie
Functie Bedrijfsruimte
Wijk / Buurt Middenmeer

OBJECT
Het Voorlandpad is een bundeling aan paden die loopt vanaf de Middenweg door een parkachtige omgeving die opgaat in sportvelden. Het pad kent in 2019 slechts vier gebouwen met huisnummers 2, 13, 15 en 17, waarvan de laatste drie tot sportaangelegenheden dienen.

De bedrijfsruimte is gelegen in de groene en rustige omgeving van Park de Meer, het Amsterdamse stadsdeel Oost, voorheen stadsdeel Watergraafsmeer. Diverse restaurants, winkelcentra en park Frankendael zijn op loopafstand. Goede openbaar vervoer verbinding, met tramlijn 9 ben je in 15 minuten in het centrum van Amsterdam en de NS stations Diemen en Science Park bevinden zich op fietsafstand. Diverse busverbindingen, waaronder verbinding naar het centrum, Diemen en Almere grenzen aan de wijk. De snelwegen A10, A1 en A2 liggen op enkele minuten afstand. Voor sport zijn diverse mogelijkheden, de Jaap Edenbaan en Atletiekbaan zijn nabij gelegen.

Een buurt waar het stadse leven en de natuurlijke omgeving elkaar op harmonieuze wijze ontmoeten.

BESCHIKBARE RUIMTEN
Op dit moment is er circa 243 m² v.v.o. bedrijfsruimte / praktijkruimte voor verhuur beschikbaar, gelegen op de eerste verdieping.

PARKEREN
Op het parkeerterrein geldt betaald parkeren: Ma-Za 09.00-19.00 € 3,90 per uur.
Parkeren buiten de vakken, aan het doodlopende Voorlandpad of in de woonwijk Park de Meer is verboden en wordt bekeurd.

HUURPRIJZEN
Bedrijfsruimte / praktijkruimte: € 40.000,- per jaar inclusief BTW;
Voorschot servicekosten: € 14.239,- per jaar te vermeerderen met BTW.

In de voorschot servicekosten zijn o.a. de kosten voor elektra, gas, water, internet, schoonmaakkosten en huurders onderhoud meegenomen. Jaarlijks vindt een afrekening plaats op basis van de werkelijk kosten.

HUURINGANGSDATUM
1 maart 2024. Mogelijk eerder in nader overleg.

HUURTERMIJN
5 jaar.

OPLEVERINGSNIVEAU
Huidige staat, zonder alle losse inrichtingselementen en apparatuur.

BEREIKBAARHEID
De bedrijfsruimte is gelegen in Amsterdam-Oost, aan de Ring A10 Oost nabij afrit S113 (sportpark Voorland) en is zowel per auto als per openbaar vervoer goed bereikbaar.

Per auto:
Door de directe ligging aan de Ringweg Oost (A10) zijn locaties als (A1) Amersfoort, (A2) Utrecht, (A4) Luchthaven Schiphol, Den Haag en (A9) Alkmaar makkelijk en snel te bereiken.

Per openbaar vervoer:
Tramhalte 19 is op 2 minuten lopen gelegen. Het dichtstbijzijnde treinstation is slechts 4 minuten fietsen. Dit treinstation biedt prima verbindingen naar andere locaties in ons land, waardoor je vanaf hier eenvoudig kunt reizen.

Lees meer op onze website:
http://www.trec.nl

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan