Resultaten laden ...

W. Snelliusweg 90 C

175 m2 bedrijfsruimte te huur in Zwijndrecht

Kenmerken

Huurprijs € 1.495 /maand
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Industriegebied Develpoort
Bedrijventerrein Develpoort

Kantoorruimte + bedrijfsruimte van circa 175 m2 (ca. 90 m2 bedrijfsruimte BG + ca. 85 m2 1e verdieping) gelegen op bedrijventerrein de Develpoort. De bedrijfsruimte bevind zich op de begane grond en is aan via de voorzijde bereikbaar via de overhead deur. De kantoorruimte op de 1e verdieping is voorzien van een net strak afgewerkt keukenblok en beslaat twee ruimtes welke beide voorzien zijn van vloerbekleding. Daarnaast beschikt het pand over 1 parkeerplaats aan de voorzijde.

Op nog geen 3 minuten rijden vanaf uitvalswegen (A16) bevindt zich deze bedrijfsruimte. Bedrijventerrein Develpoort is per auto goed bereikbaar via rijksweg A16. Vanaf deze afslagen is de rijtijd ca 3 minuten. Vanuit Zwijndrecht is Rotterdam in ca. 10 minuten te bereiken. Breda ligt op ca. 30 minuten rijafstand. Op dit bedrijventerrein is een groot aantal bedrijven gevestigd, waaronder Easybox, Fit4Free, GAMMA en autobedrijf Jan de Keijzer.

Huurprijs:
€ 1.495,00 per maand excl. BTW

Servicekosten:
€ 45,00 per maand excl. BTW

Huurbetaling:
Per maand vooruit door middel van automatische overboeking of automatische incasso.

Datum oplevering:
Juni/Juli 2024

Wijze van oplevering:
De ruimte is nu nog in gebruik, maar wordt volledig leeg en ontruimd opgeleverd.

Huurtermijn:
3 jaar + 3 jaar

Huurverhoging:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, conform de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst:
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt op basis van het ROZ-model (Raad van Onroerende Zaken) kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld in juli 2003 met bijbehorende Algemene Bepalingen gedeponeerd bij de griffie van de Rechtbank te Den Haag en op 11 juli aldaar ingeschreven onder nummer 72/2003.

Zekerheidstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van minimaal een kwartaalverplichting.

Reclamevoering:
Uitsluitend in overleg met en na goedkeuring van eigenaar/verhuurder.

Omzetbelasting:
De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een BTW-belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe BTW-wetgevingsvoorstelling huurder niet meer aan het criterium meer dan 90% BTW-belaste prestaties verricht voldoet, en zodoende het verzoek om BTW-belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellen percentage.

Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.