Resultaten laden ...

Waalkade 26

295 m2 bedrijfsruimte te koop in Oss

Kenmerken

Prijs Op aanvraag
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Elzenburg
Bedrijventerrein ELZENBURG A

Multifunctionele bedrijfsunits beschikbaar aan de Waalkade 26 in Oss. Het complex is gelegen op industrieterrein Elzenburg-De Geer en zal medio Q3 2024 opgeleverd worden. Mede door de uitstekende ligging en indeling zijn de bedrijfsunits uitstekend voor ondernemers in het midden-, kleinbedrijf.

Het bedrijventerrein kent een uitstekende bereikbaarheid omdat het direct gelegen is aan de N329. Deze provinciale weg zorgt voor een goede ontsluiting richting de omringende dorpskernen en de op- en afritten van de Rijksweg A59 en A50.

Metrages (BVO, verdeeld over twee verdiepingen)

Type 1: circa. 120 m2

Type 2: circa. 144 m2

Type 3: circa. 288 m2

Type 4: circa. 295 m2

Parkeren

Op het buitenterrein zijn 60 parkeerplaatsen aanwezig welke worden verdeeld over de 22 units. Eventuele extra parkeergelegenheid is er in de directe omgeving ruimschoots aanwezig.

Bestemmingsplan

Volgens het bestemmingsplan zijn bedrijven met milieucategorie 2 tot en met 5 van de 'staat van bedrijfsactiviteiten' toegestaan.

Als gebruiker bent u verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau

De units zullen casco worden opgeleverd standaard voorzien van;

- Betonvloer
- Meterkast (nutsvoorzieningen in overleg)
- Overheaddeur
- Te openen ramen met dubbele beglazing
- Vrije hoogte BG: circa 5,7 meter
- Vloerbelasting: 2.500 kg/m2

Eventuele extra voorzieningen zijn in overleg met de eigenaar bespreekbaar.
Alle informatie is onder voorbehoud van goedkeuringen Gemeente, ontwikkelaar en de aannemer.

Koopcondities

Vraagprijs: prijs op aanvraag.

Zekerheidsstelling: Waarborgsom of bankgarantie van 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Aanvaarding: In overleg.

Kopers van één of meer units worden automatisch lid van een nog op te richten vereniging van eigenaren (VVE).

Huurcondities

Huurprijs: prijs op aanvraag.

Servicekosten: In overleg

Huurtermijn: In overleg, minimaal 5 jaar.

Opzegtermijn: 12 maanden.

Aanvaarding: In overleg, medio Q3 2024.

Zekerheidstelling: Waarborgsom/ Bankgarantie: ter grootte van drie maanden huur.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het "90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan