Resultaten laden ...

Wasbeekerlaan 34

66 m2 bedrijfsruimte te huur in Sassenheim

Kenmerken

Huurprijs € 1.600 /maand
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Bedrijventerrein Jagtlust

Aan de rand van het bedrijventerrein ‘Jagtlust’ op zichtlocatie vanaf de A44 worden momenteel 15 Businessunits gerealiseerd aan de Wasbeekerlaan 26. De units worden hoogwaardig uitgevoerd met een opvallende signatuur, een strakke gevel met aluminium kozijnen die zorgen voor een dynamische uitstraling. Elke unit beschikt over eigen parkeervoorzieningen voor de deur. Er wordt gebruikt gemaakt van duurzame materialen, betonnen vloeren en kalkzandstenen binnenwanden.
De bestemming ter plaatse is ten behoeve van bedrijven tot en met bedrijfscategorie 3.2.

Unit 11 is gelegen aan de zuidoost kant waarbij de voorgevel richting de snel is gesitueerd. Dit geeft deze businessunit extra waarde voor het aanbrengen van reclame op de gevel!

Voor nu staat de oplevering van de businessunits gepland rond de zomer 2023.

BEREIKBAARHEID
Het bedrijventerrein is uitstekend bereikbaar. De units komen langs de A44 (Amsterdam - Den Haag), op korte afstand van de afslag Warmond/Sassenheim-Zuid bij hotel Van der Valk. Tegenover de units ligt aan de andere zijde van de A44 het NS station Sassenheim, met een verbinding van en naar Schiphol.

Het NS station ligt op slechts drie minuten loopafstand en heeft uitstekende (gratis)
parkeermogelijkheden.

Ter hoogte van Leiden-Wassenaar wordt gewerkt aan de Rijnlandroute, die voor een snelle verbinding gaat zorgen tussen de A44 en de A4 (Amsterdam-Rotterdam) en de N112/A12 (Leiden-Bodegraven-Utrecht).

OPPERVLAKTE / INDELING
In totaal bestaat de bedrijfsruimte uit ca. 132 m² b.v.o.
- Begane grond ca. 66 m²
- Eerste verdieping ca. 66m²

PARKEERMOGELIJKHEDEN
Elke unit beschikt over eigen parkeervoorzieningen voor de deur.
Daarnaast bevinden zich voldoende vrije parkeerplaatsen rondom het bedrijfsgebouw.

BESTEMMING
Zie voor het volledige bestemmingsplan: ruimtelijkeplannen.nl

OPLEVERINGSNIVEAU
Het onroerend goed beschikt onder andere over:
- Pantry;
- Te openen ramen;
- Toilet;
- PV-panelen;
- Waterpompsysteem.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 1.600,- per maand excl. BTW

OMZETBELASTING
Verhuurder wenst te opteren voor een met BTW belaste verhuur.
Indien niet geopteerd kan worden voor een met BTW belaste verhuur, zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

SERVICEKOSTEN
De servicekosten dienen nader te worden bepaald.
Huurder dient zelf zorg te dragen voor het afsluiten van contracten met leveranciers voor data/telefoon.

HUURTERMIJN
Minimale huurperiode 3 jaar.
Afwijkende huurtermijnen in overleg.

HUURPRIJSBETALING
De betaling van de huur, eventuele servicekosten en de eventueel verschuldigde omzetbelasting vindt elke maand bij vooruitbetaling plaats.

ZEKERHEIDSTELLING
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of een waarborgsom storten ter grootte van (minimaal) 3 maanden huur en eventuele servicekosten, alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

HUUROVEREENKOMST
Huurovereenkomst conform het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM).

AANVAARDING
Het object is in overleg beschikbaar.

COURTAGE
Mocht door bemiddeling van Van der Kooij Bedrijfsmakelaars B.V. een transactie tot stand komen, zult u hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

BIJZONDERHEDEN
Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van verhuurder.

OVERIG
Bezichtigingen uitsluitend op een daartoe afgesproken tijdstip met Van der Kooij Bedrijfsmakelaars B.V. (071- 760 00 50)

DISCLAIMER
Deze vrijblijvende projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte. Indien u een aanbieding wenst, kan van der Kooij Bedrijfsmakelaars deze, na goedkeuring door de opdrachtgever, op basis van specifieke gegevens verzorgen. Aan de samenstelling van deze vrijblijvende projectinformatie is de grootst mogelijke zorg besteed. Het gebruik ervan geschiedt voor eigen risico. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.