Resultaten laden ...

Wateringweg 1 B 18

150 m2 bedrijfsruimte te koop in Haarlem

Kenmerken

Prijs € 325.000 k.k.
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Waarderpolder
Bedrijventerrein Waarderpolder

Bedrijfs-/kantoorpand over 2 verdiepingen in het verzamelcomplex The View in Haarlem (bouwjaar 2021). De bedrijfsunit is op de 2 en 3e verdieping gevestigd. De 2e verdieping is middels een (verwarmde) oprijhelling te bereiken zodat laden en lossen voor de deur mogelijk is. Tevens zijn er een 30-tal gratis parkeerplaatsen op de 2e verdieping, zodat bezoekers vlak voor de deur kunnen parkeren. Ook is er een goederenlift voor zwaardere spullen om deze naar de 2e verdieping (voorkant parkeerdek) te brengen.

De 2e verdieping is 75m2 aan opslagruimte groot. Toegang is via een elektrische overheaddeur (of gewoon via de voordeur) mogelijk. De ruime hoogte van deze verdieping (4,70m) maakt het mogelijk om eventueel een tussenverdieping te plaatsen.

De 2e verdieping is ingedeeld in 4 apart af te sluiten opslagruimtes. Allen beschikken ze over roldeuren. De voorste unit is ook mogelijk om als opslag voor een auto te fungeren.

De 3e verdieping is ingedeeld in 5 kantoorunits + een gezamenlijke pantry. Alle ruimtes zijn licht door de hoge glazen wanden en individueel af te sluiten.

Momenteel zijn alle units verhuurd. Echter, de units kunnen per september 2024 leeg opgeleverd worden. Huurders zijn bovendien tevreden en zouden, in het geval de koper het als belegging wilt aanschaffen, in de kantoorruimtes willen blijven.

3 van de 4 opslagunits zijn ook leeg op te leveren (per direct). Slechts 1 unit uiterlijk per 1 januari 2025. Tenzij met huurder nog iets kan worden afgesproken zodat deze ook eerder de unit leeg kan opleveren.

Op de 2e verdieping bevindt zich het gezamenlijke toilet. De 3e verdieping heeft een klimaatsysteem waardoor het zomers heerlijk koel blijft en ’s winters behaaglijk warm. Bovendien is het systeem uitgerust met een ventilatiesysteem, waardoor er ook wanneer de ramen dicht zijn frisse lucht de kantoren binnenkomt.

Oppervlakte
75m2 opslagruimte, verdeeld over 4 units.
75m2 kantoorruimte, verdeeld over 5 units.

Ligging en bereikbaarheid
De Waarderpolder is een aantrekkelijk industriegebied in Haarlem en is goed bereikbaar vanaf de A9. The View, zoals het verzamelcomplex heet is een relatief nieuw en opmerkelijk gebouw dat opvalt door zijn aantrekkelijke ontwerp. Het onderscheidt zich in positieve zin van de overige bedrijfsgebouwen in de omgeving.

Parkeren
Voor de unit kan geparkeerd worden. Er zijn ca. 30 gratis parkeerplaatsen voor de deur. Het parkeerdek is te bereiken via een verwarmde oprijhelling.

Opleveringsniveau
Compleet, goed geïsoleerd opleveringsniveau. Verzamelgebouw heeft de beschikking over een groot dakterras (op 16 meter hoogte) met een prachtig uitzicht over Haarlem e.o. Ook heeft het een gezamenlijke lounge room, pantry en toiletten.

Energielabel A++

Koopcondities

Koopprijs: € 325.000 ,- K.K. excl. BTW

Aanvaarding: in overleg

Is er BTW van toepassing: Ja

Zekerheidstelling: Waarborgsom of bankgarantie van 10 % van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan