Resultaten laden ...

Wateringweg 1 B19

75 - 102 m2 bedrijfsruimte te huur in Haarlem

Kenmerken

Huurprijs € 2.500 /maand
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Waarderpolder
Bedrijventerrein Waarderpolder

Deze prachtig afgewerkte bedrijfsunit, die zich over 3 werkvloeren uitstrekt en een oppervlakte van ongeveer 177 m² heeft, bevindt zich in het opvallende bedrijfsverzamelgebouw genaamd 'The View Haarlem'. Dit gebouw is ontworpen met aandacht voor architectonische details en heeft zijn naam te danken aan het adembenemende uitzicht dat het biedt.

De bedrijfsunit is van topkwaliteit met zijn moderne inrichting en stijlvolle donkerhouten kozijnen en geheel van glas voorziene deuren en wanden. De aanwezigheid van een keukens met een hoogwaardige inbouwapparatuur draagt bij aan de luxe uitstraling. Binnen de unit vindt u zowel vergader- als werkruimte, beiden voorzien van airconditioning om het binnenklimaat optimaal te reguleren. Bovendien zorgen de grote raampartijen voor een overvloed aan natuurlijk licht, waardoor een prettige werkomgeving ontstaat.

Oppervlakte

Parterre
Parkeerplaats met laadpalen, toegang tot de gemeenschappelijke Business Lounge en dakterras via trap en/of lift, goederenlift naar 1e verdieping, hellingbaan.

Business Lounge
Via de trap of lift op de parterre is bereikbaar, de gemeenschappelijke Business Lounge en dakterras met fraai uitzicht over de regio. De Business Lounge is de plek om, onder het genot van gratis koffie, uw klanten te ontvangen en andere ondernemers te ontmoeten. Verder is hier een keuken, toiletten en gratis wifi beschikbaar.

Begane grond: bedrijfsruimte met overheaddeur
Deze ruime en goed uitgeruste bedrijfsruimte is ideaal voor jouw onderneming. Met een moderne voorzieningen, biedt deze locatie alles wat je nodig hebt;

- Oppervlakte: 75 m²
- Voorzieningen: Eigen WC, overheaddeur (4 meter hoog), eigen toegangsdeur
- Extra: Bergingsruimte onder de trap, compressor, 380V elektriciteitsaansluiting
- Handig: Automatische wandwaterhaspel
- Kantoorruimte: 25 m² met eigen airconditioning, wandverlichting, deurintercom en camerasysteem

2x Moderne kantoorruimtes
Op de bovenste verdieping zijn er twee kantoorruimtes aanwezig van beide 25 m2 die geheel zijn voorzien van glazen wanden en deuren. Op de gemeenschappelijke gang is er ook een complete keuken met een ingebouwde;
- Elektrische kookplaat
- Afzuigsysteem
- Vaatwasser
- Koelkast
- Combi oven

Tevens is er ook een ruime wc- en doucheruimte aanwezig met een;
- Regendouche systeem
- Wastafel meubilair

Ligging:
De Waarderpolder bevindt zich op slechts enkele kilometers ten noorden van het historische stadscentrum van Haarlem.

Het gebied is gunstig gelegen ten opzichte van belangrijke snelwegen, zoals de A9 en de A200, waardoor het goed bereikbaar is voor zowel zakelijke doeleinden als woon-werkverkeer.

Bereikbaarheid per openbaar vervoer:
De Waarderpolder is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Er zijn verschillende buslijnen die het gebied bedienen. De exacte buslijnen kunnen variëren, maar over het algemeen zijn er verbindingen van en naar Haarlem Centraal Station en andere delen van de stad.
Voor trams hoef je echter niet naar de Waarderpolder te reizen, aangezien Haarlem geen trams heeft. De focus van het openbaar vervoer ligt voornamelijk op bussen en treinen in de regio.

• The View ligt op slechts 10 minuten fietsen van het stadscentrum van Haarlem en het centraal station.
• Uitstekende bereikbaarheid per fiets, openbaar vervoer en met de auto.
• The View Haarlem heeft een strategische locatie ten opzichte van de Metropoolregio Amsterdam, de luchthaven Schiphol en het historische stadscentrum van Haarlem. Het is daardoor de ideale vestigingsplaats voor tal van bedrijven.

Parkeren
Er is parkeergelegenheid op gemeenschappelijke parkeerplaatsen direct voor of achter de bedrijfsunit.

Bestemmingsplan

Bestemmingsplan: Bedrijventerrein Waarderpolder, vastgesteld bij raadsbesluit d.d. 18.2.2010 nummer 2010/12664, geeft o.a. aan bedrijven, zijnde een onderneming waarbij het accent ligt op het vervaardigen, ontwerpen, bewerken, installeren, opslaan en/of verhandelen van goederen. Eventuele detailhandelsactiviteiten vinden daarbij uitsluitend plaats als ondergeschikt onderdeel van de onderneming in de vorm van verkoop c.q. levering van ter plaatse vervaardigde, bewerkte of herstelde goederen, dan wel goederen die in rechtstreeks verband staan met die uitgeoefende handelingen. Voor overig gebruik raadpleeg het bestemmingsplan.

Opleveringsniveau

• Een aparte toegangsdeur met een raampartij erboven, naast de overheaddeur.
• De kantoorruimtes zijn uitgerust met een hoogwaardige laminaatvloer en glazen wanden en deuren.
• Er is elektrische en mechanische ventilatie aanwezig.
• De aanwezigheid van een gemeenschappelijke ruimte.
• Toegang tot een gedeeld dakterras.
• 24/7 cameratoezicht voor extra veiligheid.
• Een goederenlift voor eenvoudig transport van goederen.
• Een personenlift voor gemakkelijke toegang tot alle verdiepingen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Huurcondities

Huurprijs: € 2500,- per maand excl. BTW

Huurtermijn: 60 maanden

Servicekosten: € 204 per maand

Aanvaarding: Per direct beschikbaar

Opzegtermijn: 3 maanden

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van 3 maanden huur inclusief BTW.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Ja, is van toepassing

Goedkeuring
Bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan