Resultaten laden ...

Weg naar Wouw 3 a

3.477 m2 bedrijfsruimte te koop in Huijbergen

Kenmerken

Status Onder bod
Prijs € 1.300.000 k.k.
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Verspreide huizen ten noorden van Huijbergen

Royaal perceel van bijna 6.000m2 met vrijstaande bedrijfswoning(320m2), kantoorruimte met een totale oppervlakte van ca.100m2, grote vrijstaande loods(458m2), vrijstaande schuur(161m2) en een parkeerterrein. Het geheel is aan de rand van Huijbergen gelegen en heeft een goede bereikbaarheid door de ligging nabij de A4/ A58. De steden in de omgeving zoals Antwerpen, Goes, Roosendaal, Breda en Rotterdam zijn prima bereikbaar. Stichtingsjaar woning: 1965. Stichtingsjaar loods: 2006. Perceelgrootte: 5.585m2.

Kantoorruimte
Zelfstandige entree van de kantoorruimte met naastgelegen vergader,- en archiefruimte en vaste trap naar 1e verdieping. De garage(16m2) is uitsluitend via buitenterrein bereikbaar.

Woning
Entree/hal, toiletruimte, tuingerichte 2de woonkamer met veel daglichttoetreding, woonkeuken met eenvoudig keukenblok en toegang tot de vaste trap naar archiefruimte. Via het portaal is er toegang tot de slaapkamer, badkamer en derde woonkamer.
Volledig betegelde badkamer met ligbad met douche, wastafel, witgoedaansluiting en huur boiler. Vanuit de tuingerichte 2de woonkamer is er toegang tot de eerste woonkamer welke is voorzien van een houtkachel en toegang tot hal, kelder(13m2), gang en slaapkamer. Via de gang is er toegang tot 2 slaapkamers, vaste kast en badkamer. Badkamer met douchecabine, wastafelmeubel en toilet.

Loods
Entree/hal met vaste trap naar de eerste verdieping, uitgebreide meterkast en toegang tot de loods. De loods is voorzien van een werk-/opslagruimte, lichtstraten in de dakconstructie en een drietal overheaddeuren met een hoogte van 4,5m en een breedte van 4m. Overigens zijn er elektrische verwarming/kachel(s) en wastafels aanwezig. Wasruimte met witgoedaansluiting en toilet.

Eerste verdieping loods
Overloop met toegang tot toiletruimte, kantine met keukenblok en opslagruimte. Gehele verdieping voorzien van aluminium kozijnen met dubbele beglazing en draai-/kiepramen.

Vrijstaande schuur
De schuur is voorzien van een betonvloer, stenen muur, elektravoorziening en een elektrische garagedeur (op afstand bedienbaar).

Parkeerterrein
Groot parkeerterrein rondom de loods, schuur en woning. Het gehele perceel is afgesloten met een elektrische poort.

Extra’s
De woning is traditioneel gebouwd en uitgerust met een samengestelde dakconstructie, betonnen constructievloeren, hard houten kozijnen en deuren, gedeeltelijk dubbele beglazing, centrale verwarming d.m.v. een CV-ketel, warmwatervoorziening d.m.v. een boiler, Aanvaarding in overleg.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan