Resultaten laden ...

Wenckebachstraat 15

10.207 m2 bedrijfsruimte te koop in Kerkrade

Kenmerken

Prijs Op aanvraag
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Spekholzerheide
Bedrijventerrein Spekholzerheide

Volumineuze bedrijfsruimte met omheind buitenterrein, gelegen op een goede zichtlocatie aan industrieterrein Spekholzerheide.

Ter plaatse is bestemmingsplan ‘Bt Spekholzerheide’ van 29-06-2016 van toepassing. Het object is bestemd als ‘Bedrijventerrein’ met de functieaanduiding ‘bedrijf tot en met categorie 4.1’. De voor 'Bedrijventerrein' aangewezen gronden zijn bestemd voor:
- Ter plaatse van de aanduiding 'bedrijf tot en met categorie 4.1': bedrijven tot en met categorie 4.1 zoals opgenomen in de Staat van bedrijfsactiviteiten – Bedrijventerrein (verkrijgbaar via Aelmans), evenwel uitsluitend voorzover de bedrijven niet zijn aan te merken als risicovolle inrichting;
- Productiegebonden detailhandel als ondergeschikte functie tot maximaal 10% van het brutovloeroppervlak per bedrijf en tot een absoluut maximum van 250m² brutovloeroppervlakte per bedrijf;
- Kantoren deel uitmakend van, ondersteunend aan, c.q. ten dienste van maar ondergeschikt aan het bedrijf zoals benoemd bij de eerste bullet-point.
- Buitenpandige opslag ten dienste van maar ondergeschikt aan het bedrijf zoals benoemd bij de eerste bullet-point, uitsluitend achter de voorgevelrooilijn.

Locatie:
Het object is gelegen aan bedrijventerrein Spekholzerheide op steenworp afstand van De Locht; het industriehandelsterrein rondom het voetbalstadion van Roda J.C. Bedrijventerrein Spekholzerheide heeft recentelijk een flinke metamorfose ondergaan, waarmee het klaar is voor de toekomst. Het terrein is beter bereikbaar, de uitstraling is verbeterd, het waterbeheer is geoptimaliseerd en verouderde objecten zijn gesloopt.

Het object ligt nabij de op- en afrit van de stadsautoweg van Heerlen (N281) met goede verbindingen richting Heerlen, Aken (A76), Maastricht / Luik (A79), en richting Eindhoven / Amsterdam (A2). Vanaf deze locatie is een groot verzorgingsgebied te bereiken.
Diverse uitvalswegen richting het snelwegennet rond Parkstad Limburg zijn binnen enkele autominuten bereikbaar. De bereikbaarheid is verder verbeterd met de aanleg van de nieuwe Buitenring. Met het openbaar vervoer is het object eveneens goed bereikbaar. Er liggen bushaltes op loopafstand van het perceel.

Koopgegevens:
Vraagprijs:
Nader overeen te komen.

Aanvaarding:
In overleg.

Kadastrale info:
het object is kadastraal bekend:
Gemeente Kerkrade, sectie K, nummers 2710
Totaal groot: 10.207 m2

Eigendom soort:
Volle eigendom.

Oplevering:
In huidige staat.

Verkoop of verhuur van dit object is te allen tijde onder voorbehoud van schriftelijke goedkeuring door eigenaar.
Alle maten en afmetingen zijn bij benadering weergegeven. Deze aanbieding mag slechts worden gezien als een uitnodiging tot bezichtiging. Een afspraak hiertoe kunt u maken bij ons kantoor.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan