Resultaten laden ...

Westblaak 65

307 m2 bedrijfsruimte te huur in Rotterdam

Kenmerken

Aantal parkeerplaatsen 1
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Cool

BETREFT
Ca. 307 m2 bedrijfsruimte gelegen onder het Easy Hotel op de Westblaak te Rotterdam-centrum.
Deze voormalige club is nu weer beschikbaar voor de verhuur. Ideaal voor bijvoorbeeld een Bijeenkomstruimte, Sportschool, Yogastudio, Dansstudio, enz.

LOCATIE
De Westblaak ligt in het hartje van de stad. Alle voorzieningen zijn op loopafstand. De Westblaak verandert de komende jaren compleet. De kille, grijze autoweg wordt een groene boulevard: helemaal vanaf Oostplein tot aan het Eendrachtsplein. De verschillende stadsplannen van Gemeente Rotterdam moeten zorgen voor een fijne buitenruimte voor Rotterdammers, waar je goed kunt wandelen en fietsen.

BEREIKBAARHEID
De bedrijfsruimte is zeer makkelijk te bereiken, voor welk vervoersmiddel je ook kiest. Je loopt zo de stad in en de metrohalte Beurs ligt om de hoek. Rotterdam Centraal Station is op 10 minuten loopafstand en het Erasmus MC is op loopafstand te bereiken.
Met de auto zit je zo op de Erasmusbrug of Maasboulevard richting de snelweg. Makkelijker kan het eigenlijk niet.
Parkeren kan in de directe omgeving.

HUURPRIJS
€ 2.750,00 per maand exclusief btw en eventuele servicekosten.

HUURTERMIJN
Bespreekbaar.

OPPERVLAKTE
Ca. 307 m2.

De oppervlakten zijn zo zorgvuldig mogelijk vastgesteld, doch mogen niet worden aangemerkt als zuivere verhuurbare oppervlakte volgens de Nederlandse Eenheids Norm NEN 2580.

BESCHIKBAARHEID
Per direct beschikbaar.

BETALINGSWIJZE
De huurpenningen en BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

WAARBORGSOM
Huurder dient bij ondertekening van de huurovereenkomst een waarborgsom te storten ter grootte van 3 bruto maandverplichtingen, dat wil zeggen 3 maanden huur te vermeerderen met BTW.

HUURINDEXERING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door de Centraal Bureau voor de Statistieken (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

OMZETBELASTING
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor de BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst is op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), de meest recente versie, met de daarbij behorende algemene bepalingen.

Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie vestrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.