Resultaten laden ...

Wiebachstraat 45

352 m2 bedrijfsruimte te koop in Kerkrade

Kenmerken

Prijs € 699.000 k.k.
Perceeloppervlakte 534 m²
Functie Bedrijfsruimte
Wijk / Buurt Spekholzerheide
Bedrijventerrein Rodaboulevard I

OBJECT
Representatief en goed onderhouden bedrijfspand bestaande uit ca. 352 m² bedrijfsruimte en ca. 432 m² kantoorruimte. De kantoorruimte is verdeeld over meerdere vergaderruimtes, spreekkamers, onderzoeksruimtes en één kantoortuin. De bedrijfsruimte is opgedeeld in 2 separate hallen (respectieve 238 m² en 114 m²). De grotere hal heeft een oppervlakte op de begane grond van ca. 57 m² en ca. 181 m² op de verdiepingsvloer. De andere hal is geheel gelegen op de begane grond. Beide hallen beschikken over een eigen overheadpoort (beiden 3,5m breed x 4,5m hoog) en hebben een vrije hoogte van 7,6 meter.

BIJZONDERHEID
Het object is verdeeld in 2 panden namelijk Wiebachstraat 45 en 45a Kerkrade. Er zijn enkele doorgangen in het object tussen de panden. Het is mogelijk om deze af te sluiten wat de verkoop van twee units ook mogelijk maakt. De panden zijn kadastraal gesplitst.

WIEBACHSTRAAT 45 KERKRADE - VRAAGPRIJS € 369.000 k.k. - DEZE UNIT IS VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD
Deze unit bestaat uit ca. 238 m² bedrijfsruimte en 210 m² kantoorruimte. Bij binnenkomst is een wachtkamer gesitueerd. Aansluitend aan de wachtkamer bevinden zich 5 spreekkamers/onderzoeksruimtes. Achter deze ruimtes is de bedrijfsruimte te vinden. Vanuit de wachtkamer en de hal is de eerste verdieping te bereiken. De verdieping wordt voornamelijk gebruikt voor opslag, echter zijn er ook een tweetal kantoorruimtes en toiletten gelegen.

WIEBACHSTRAAT 45A KERKRADE - VRAAGPRIJS € 335.000 k.k. - BESCHIKBAAR
Deze unit bestaat uit ca. 114 m² bedrijfsruimte en ca. 222 m² kantoorruimte. Aan de voorzijde van het pand ligt een ruime kantoortuin met een trap naar de kantoorruimtes op de verdieping en een doorgang naar de bedrijfsruimte. Op de verdieping zijn 2 spreekkamers, een opslagruimte en een keuken te vinden. De opslagruimte heeft een dubbele deur welke uitkomt bij de hal. Het is mogelijk om vanuit de hal met een heftruck hier te laden en lossen.

ENERGIELABEL
Het object beschikt over label A+++ welke geldt tot en met 16 december 2031.

LOCATIE
Het object is gelegen op het terrein van het Roda JC stadion en het Leisure dome. Op dit terrein zitten o.a. Decathlon, Hornbach, Albert Heijn XL en diverse horeca gelegenheden. De locatie is goed bereikbaar doordat de op,- en afrit naar de N281 en A76 op enkele autominuten te bereiken zijn. Verder is de buitenring ook ook in de directe nabijheid gelegen. De bushalte ligt op loopafstand welke een directe verbinding heeft met het treinstation.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Er geldt een 'bedrijventerrein' bestemming voor de aangewezen gronden in bestemmingsplan 'Rodaboulevard' met de functieaanduiding bedrijfsverzamelgebouw. Verder laat het bestemmingsplan ook het volgende toe:
- bedrijven tot en met categorie 3.2;
- kantoren, deel uitmakend van, ondersteunend aan, c.q. ten dienste van maar ondergeschikt aan de bedrijven (tot en met categorie 3.2);
- productiegebonden detailhandel als ondergeschikte functie tot maximaal 10% van het brutovloeroppervlak per bedrijf en tot een absoluut maximum van 250 m² brutovloeroppervlakte per bedrijf.

Voor alle informatie omtrent het regulerende bestemmingsplan, ga naar de website van ruimtelijkeplannen.

BESCHIKBAARHEID
Per 1 januari 2024.

VERKOOPINFORMATIE

SCHRIFTELIJKHEIDSVEREISTE
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ('schriftelijkheidsvereiste'). Tot het tijdstip van ondertekening door beide voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

BOUWKUNDIGE KEURING
Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.