Resultaten laden ...

Xenonstraat 168

30 m2 bedrijfsruimte te koop in Almere

Kenmerken

Prijs € 60.000 k.k.
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Hogekant
Bedrijventerrein HOGE KANT

Moderne garagebox beschikbaar op de Xenonstraat 168 in Almere. De box is onderdeel van een bedrijfsverzamelgebouw bestaande uit meerdere hoogwaardige, zelfstandige garageboxen.

De box is gelegen op bedrijventerrein "Hogekant" aan de rand van Almere. Kenmerkend voor dit bedrijventerrein is de diversiteit van ondernemingen en de goede bereikbaarheid middels diverse uitvalswegen. De op- en afritten van de Rijksweg A6 bevinden zich op 2 minuten afstand en zorgen voor een uitstekende verbinding met omliggende steden.

Oppervlakte
30 m2 BVO op de begane grond.

Ligging en bereikbaarheid
Op nog geen 2 kilometer van de snelweg A6 ligt het garagepark aan de Xenonstraat, 15 minuten rijden vanaf Amsterdam en 15 minuten rijden vanaf Lelystad. Dicht bij de wijken Almere Poort en Literatuurwijk.

Parkeren
Voor de deur en op het terrein is voldoende ruimte voor laden en lossen.

Opleveringsniveau
Het geheel is door de VvE beveiligd. De boxen zijn niet direct toegankelijk, maar wel via voordeuren.

Koopcondities

Bieden vanaf € 60.000,- K.K.

Aanvaarding: Voor 31 mei.

BTW: Nee, is niet van toepassing.

Zekerheidstelling: Waarborgsom of bankgarantie van 10% van de koopsom binnen 2 weken of een afspraak voor overdracht binnen 2 weken bij de notaris..

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan