Resultaten laden ...

Zaaiwaard 10

1.905 m2 bedrijfsruimte te koop in Aalst

Kenmerken

Prijs € 1.525.000 k.k.
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Bedrijventerrein De Neswaarden

ZAAIWAARD 10 TE AALST (GLD) | Tweetal functionele, gekoppelde bedrijfsloodsen van ca. 1.400 m² met extra entresolvloeren, kantoorruimte en buitenterrein, gelegen op een aantrekkelijke locatie nabij het water op een lokaal industrieterrein te Aalst (Gld).

Het bedrijfsobject is gelegen op een riant eigen perceel van 3.000 m² en beschikt over een tweetal geschakelde bedrijfsloodsen (L-vorm) met in het midden een 3-laags kantoor. De bedrijfsruimte beschikt o.a. over een betonvloer, twee 2,5 tons bovenloopkranen en drie riante elektrische overheaddeuren aan de voorzijde. Op het terrein aan de voorzijde is een tijdelijke romneyloods geplaatst. Het terrein is volledig verhard d.m.v. klinkerbestrating en is afsluitbaar met een schuifpoort.

STERKE PUNTEN
- Vrijstaand op eigen perceel
- Gelegen op nog geen 250 meter van het water (jachthaven en Afgedamde Maas)
- Goede verhouding tussen bedrijfsruimte en kantoorruimte
- Ruimten zijn onafhankelijk te gebruiken
- Parkeren op eigen (afsluitbaar) terrein

OPPERVLAKTEN (BVO)
Bedrijfsruimte:
- ca. 800 m² bedrijfsloods 1 begane grond
- ca. 175 m² bedrijfsloods 1 entresolvloer
- ca. 600 m² bedrijfsloods 2 begane grond
- ca. 150 m² bedrijfsloods 2 entresolvloer
- ca. 300 m² (tijdelijke) romneyloods

Kantoorruimte:
- ca. 60 m² kantoorruimte begane grond
- ca. 60 m² kantoorruimte eerste verdieping
- ca. 60 m² kantoorruimte tweede verdieping

Totaal perceel:
3.000 m²

De vermelde metrages zijn uitsluitend indicatief. Het object is niet conform de meetnorm van het normblad NEN2580 ingemeten en derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.

BOUWAARD
Het betreft een tweetal gekoppelde bedrijfsloodsen, waarbij het kantoor deels inpandig in de eerste loods is gemaakt en deels middels een uitbouw. Het object is gebouwd in twee delen: loods 1 (rechterloods) en het kantoor zijn gebouwd in 1993, loods 2 (linkerloods) is later gebouwd in 2003/2004. Recentelijk is aan de voorzijde een tijdelijke (onvergunde) romneyloods geplaatst, welke los op de verharding is aangebracht. Deze romneyloods is voorzien van elektriciteit en verlichting.

De fundering betreft een plaatfundering, de gevels zijn opgetrokken uit geïsoleerde sandwichpanelen. De kozijnen zijn vervaardigd van hardhout. De begane grondvloer en verdiepingsvloeren zijn allemaal uitgevoerd in beton, met een houten entresolvloer in loods 1. Het dak bestaat deels uit een plat dak met stalen panelen bedekt met bitumineuze dakbedekking, en deels uit een zadeldak, ook met stalen panelen.

Het kantoorgedeelte wordt verwarmd door middel van een gasgestookte CV-installatie met warmwater voorziening. Daarnaast is het kantoor voorzien van airconditioning. De bedrijfsloodsen worden verwarmd middels heaters en deels vloerverwarming (loods 2).

INDELING BEDRIJFSRUIMTE
Bedrijfsloods 1 - ca. 800 m²:
De elektrische overheaddeur (ca. 5,8b x 5,3h) aan de rechterzijde geeft toegang tot loods 1, dit betreft de grootste loods van de twee. Deze loods is onder andere voorzien van een houten entresolvloer (ca. 180 m²) waarop zich een kantoor c.q. kantine bevindt. Aan de rechterzijde bevindt zich een afgescheiden "werk-afdeling" met afzuiginstallatie. Via de inpandige sectionaaldeur is loods 2 te bereiken.

Bedrijfsloods 2 - ca. 600 m²:
De twee elektrische overheaddeuren (ca. 5,5b x 5,7h) aan de linkerzijde geven toegang tot loods 2. Loods 2 is onder andere voorzien van vloerverwarming, een heater en een betonvloer (2.500 kg/m²). De vrije hoogte in deze loods is ca. 9.00 meter. Over de gehele achterzijde van deze loods is een entresolvloer geplaatst (ca. 150 m²).

INDELING KANTOORRUIMTE
Begane grond - ca. 60 m²:
Entree middels loopdeur op de begane grond, hal met liftinstallatie, meterkast en trapopgang naar de verdieping. De deur aan de rechterzijde geeft toegang tot een kantoorruimte en aansluitend een kantine met keukenblok, voorzien van koelkast en vaatwasser. De kantine geeft toegang tot de toiletruimte, welke tevens ook vanuit loods 1 te bereiken is.

Eerste verdieping - ca. 60 m²:
Op de eerste verdieping bevindt zich een hal met liftinstallatie, een spreekkamer met groot projectorscherm (in plafond ingebouwd) met aansluitend twee kantoorruimten waarvan één voorzien is van een keukenblok met koelkast.

Tweede verdieping - ca. 60 m²:
De hal op de tweede verdieping geeft toegang tot verschillende verblijfsvertrekken. Daarnaast bevinden zich op deze verdieping o.a. een toiletruimte, een sauna en badkamer met een hoekbad.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen op een lokaal industrieterrein in Aalst (Gld.), met een goede aansluiting op het water, de dorpskern en de provinciale weg N322. Deze provinciale weg vormt samen met de N267 die aansluitend ligt, een belangrijke verkeersstroom in het Land van Heusden en Altena en de Bommelerwaard. Ten westen heeft u binnen 15 minuten aansluiting op de Rijksweg A-27 Breda-Utrecht. Ten oosten heeft u met 10 minuten aansluiting op de Rijksweg A-2 Amsterdam-Eindhoven. U zit centraal tussen de routes naar Rotterdam-Antwerpen, Amsterdam-Maastricht en Rotterdam en het Europese achterland.

BESTEMMING EN GEBRUIKSMOGELIJKHEDEN
Het object valt binnen het Omgevingsplan Gemeente Zaltbommel. De enkelbestemming ter plaatse betreft "Enkelbestemming Bedrijf - Buitendijks". Daarnaast zijn de dubbelbestemmingen "Waarde - Archeologie 3" en "Waterstaat - Waterstaatkundige functie" van toepassing. Voor vragen met betrekking tot de bestemming, neem contact op met ons kantoor of raadpleeg het Omgevingsloket.

KADASTER
Gemeente: Brakel
Sectie: L
Perceelnummer: 864
Oppervlakte: 3.000 m²

VRAAGPRIJS
€ 1.525.000,-- k.k. (excl. btw)

ONDERMAAT/OVERMAAT
Indien de opgegeven grootte (ondermaat/overmaat) van de onroerende zaak niet juist is, kan geen van de partijen daar rechten aan ontlenen.

AANVAARDING
In overleg

ZEKERHEIDSSTELLING KOOP
Bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom dient binnen vier weken na koopovereenstemming te worden gedeponeerd bij de notaris.

COURTAGE
Mocht door de bemiddeling van Hofstede® Bedrijfshuisvesting een transactie tot stand komen, bent U ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd. De verkoper treedt op als opdrachtgever richting de makelaar.

VOORBEHOUD
Eventuele kooptransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring is verleend, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan