Resultaten laden ...

Zanddonkweg 1 k

168 m2 bedrijfsruimte te koop in Waalwijk

Kenmerken

Prijs € 314.300 v.o.n.
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Bedrijventerrein Zanddonk
Bedrijventerrein ZANDDONK

Zanddonkweg 1 P t/m S te Waalwijk | Hoogwaardige, nieuwbouw bedrijfsunit van 168 m2 begane grond, gesitueerd in logistieke hotspot van Noord-Brabant.

ALGEMEEN
Op een prachtige en strategische locatie in Waalwijk wordt momenteel een hoogwaardig nieuwbouwproject ontwikkeld: een duurzaam complex bestaande uit 20 bedrijfsunits. De units variëren in grootte tussen de 161 m2 en 191 m2. Aan de voorzijde van het project bevindt zich een representatieve plint die fraai is afgewerkt met een verticale aluminium lamellen. De bedrijfsruimten zijn ideaal voor kleine- tot middelgrote bedrijven en zelfstandigen. Elke unit is voorzien van eigen parkeerplaatsen, een ruime (elektrische) overheaddeur van 4 x 4,5 meter en een aparte loopdeur. Bovendien bestaat de mogelijkheid tot verdere afwerking in overleg via de kopersoptielijst, waardoor u als koper de ruimte naar wens kunt laten afwerken.

STERKE PUNTEN
- Hoogwaardig & duurzaam
- Nieuwbouw
- Riante bedrijfsruimte
- Overheaddeur van 4,0 x 4,5 meter
- Eigen parkeerplaatsen

OPPERVLAKTEN
Zanddonkweg 1 P - Verkocht - Begane grond ca. 168 m2 BVO
Zanddonkweg 1 Q - Onder optie - Begane grond ca. 168 m2 BVO + optionele verdiepingsvloer ca. 37,8 m2 BVO
Zanddonkweg 1 R - Onder optie - Begane grond ca. 168 m2 BVO + optionele verdiepingsvloer ca. 37,8 m2 BVO
Zanddonkweg 1 S - Verkocht - Begane grond ca. 168 m2 BVO
De vermelde metrages zijn uitsluitend indicatief. Het object is niet conform de meetnorm van het normblad NEN2580 ingemeten en derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.

BOUWAARD
Naar verwachting zal de bouw van het bedrijfsverzamelgebouw aanvangen in het derde kwartaal van 2023. Het gebouw wordt op een solide stalen fundering gerealiseerd. De begane grondvloer zal worden vervaardigd uit beton, ter plaatse gestort en naadloos worden afgewerkt. Om energie-efficiëntie te waarborgen, zal de vloer geïsoleerd worden en ontworpen zijn om een maximale belasting van 2.500 kg/m2 te dragen.

De gehele constructie van het gebouw wordt uitgevoerd in beton. De gevels bestaan uit een betonwand van 2 meter hoog, gecombineerd met sandwichbeplating daarboven. Ook het dak van het bedrijfsverzamelgebouw zal in beton worden uitgevoerd. Het dak wordt geïsoleerd en afgewerkt met een duurzame PVC dakbedekking van 1,5 mm dikte. Bovendien is het ontwerp van het dak zodanig berekend dat het plaatsen van eventuele zonnepanelen mogelijk is, waardoor het gebouw in de toekomst mogelijk zelf energie kan opwekken.

Met deze solide en goed doordachte bouwmaterialen en ontwerpkenmerken zal het bedrijfsverzamelgebouw een moderne, duurzame en functionele ruimte bieden voor verschillende bedrijven om te floreren. De verwachte aanvang van de bouw in het derde kwartaal van 2023 biedt potentiële kopers de mogelijkheid om zich voor te bereiden op deze veelbelovende nieuwe locatie. In het bestek treft u de volledige technische omschrijving van het object.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt standaard opgeleverd inclusief o.a.*
- Standaard elektra aansluiting 3x40A tot in de meterkast
- Standaard wateraansluiting 2,5 m3/h tot in de meterkast
- Afgedopt afvoerpunt t.b.v. riolering
- Overheaddeur van 4,0 x 4,5 meter (elektrisch)
- Loopdeur
*(Zie brochure voor de standaard kopersoptielijst)

PARKEREN EN TERREIN
Het terrein is bestraat met betonklinkers en voor de parkeerplaatsen zullen grastegels worden geïnstalleerd. Er zijn ruim voldoende eigen parkeervoorzieningen op het terrein aanwezig. Bovendien wordt er een voorbereiding getroffen voor het plaatsen van laadpalen. In totaal zijn er 2 eigen parkeerplaatsen beschikbaar bij het object.

BESTEMMING EN GEBRUIKSMOGELIJKHEDEN
Bestemming is bedrijfsdoeleinden. Eventuele vergunningen dienen door de koper zelf bij de gemeente geregeld te worden.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Het bedrijfsverzamelgebouw bevindt zich in de Gemeente Waalwijk, waar het aantal inwoners naar schatting rond de 48.000 was op 1 januari 2019, volgens het CBS. Waalwijk, staat bekend als dé logistieke hotspot in de provincie Noord-Brabant. De projectlocatie is centraal gelegen en gemakkelijk bereikbaar.

Het object heeft een gunstige ligging op slechts 5 minuten afstand van de Rijksweg A-59 (Breda-'s-Hertogenbosch). Naar het westen, op ongeveer 10 minuten afstand, is knooppunt Hooipolder te bereiken, dat aansluit op de Rijksweg A-27 (Utrecht-Breda). Naar het oosten, ook op ongeveer 10 minuten afstand, is knooppunt Empel te bereiken, dat aansluit op de Rijksweg A-2 (Eindhoven-Utrecht-Amsterdam). Deze strategische ligging biedt uitstekende verbindingen naar belangrijke snelwegen en steden in de regio.

Met deze goed bereikbare locatie in het logistieke hart van Noord-Brabant is het bedrijfsverzamelgebouw ideaal gelegen voor bedrijven die op zoek zijn naar een centrale en goed verbonden locatie voor hun activiteiten.

KADASTER
Het bedrijfsverzamelgebouw wordt gerealiseerd op het perceel Waalwijk- E – 6185. Het totale perceel heeft een oppervlakte van 7.378 m².

BESCHIKBAARHEID
Zanddonkweg 1 P - Verkocht
Zanddonkweg 1 Q - Onder optie
Zanddonkweg 1 R - Onder optie
Zanddonkweg 1 S - Verkocht

KOOPPRIJS
Zanddonkweg 1 P - € 307.000 v.o.n. exclusief btw
Zanddonkweg 1 Q - € 336.900 v.o.n. exclusief btw
Zanddonkweg 1 R - € 336.900 v.o.n. exclusief btw
Zanddonkweg 1 S - € 307.000 v.o.n. exclusief btw

S.E.Q. BY BVI.EU

S.E.Q. by BVI.EU (safety, environment and quality) is een pakket opties dat is ontwikkeld door BVI.EU die veiligheid, duurzaamheid en kwaliteit van het MKB-park naar een hoger niveau tilt.

-Een gemeenschappelijke reclametotem op een zichtbare locatie aan de voorzijde van de site.
-Een gemeenschappelijke brievenbussenbatterij aan de voorzijde van de site.
-Het kader voor logoborden(borden boven de overheaddeuren), alsook de unit-nummering d.m.v. een verlichtingsbak op de gevel van de units.
-De gemeenschappelijke delen van het KMO-park worden voorzien van camerabewaking zodoende kan steeds worden nagegaan wie, waar en wanneer aanwezig was. Er worden camera’s op strategische plaatsen opgesteld, gekoppeld aan een digitaal opnamesysteem dat is opgesteld in de gemeenschappelijke ruimte achteraan de site.
-Slimme LED-verlichting van de gemeenschappelijke delen, wegen en parkings. De verlichting zal gestuurd worden via tijd, luxmeting en beweging om een zo energiezuinig mogelijke buitenverlichting te realiseren
- Dit hele pakket wordt kosteloos gecoördineerd door de ontwikkelaar BVI.EU en aangeboden door middel van een interestvrije lening voor een bedrag van 2,80 euro per m2 per jaar per unit gespreid over een vaste periode van 5 jaar. Op deze manier kunnen wij u een unit opleveren in een volledig afgewerkt, groen en veilig MKB-park met alle moderne faciliteiten.

VERENIGING VAN EIGENAREN
Er zal tijdens de voortgang van de ontwikkeling een vereniging van eigenaren worden opgericht.

ONDERMAAT/OVERMAAT
Indien de opgegeven grootte (ondermaat/overmaat) van de onroerende zaak niet juist is, kan geen van de partijen daar rechten aan ontlenen.

AANVAARDING
Nader te bepalen

RESERVERINGSOVEREENKOMST
Het is mogelijk om een unit te reserveren. De Koper is de Verkoper voor de Reservering van de Verkochte Unit overeenkomstig de Reserveringsvoorwaarden een eenmalige reserveringsvergoeding verschuldigd ten bedrage van tienduizend euro (EUR 10.000,00).

ZEKERHEIDSSTELLING KOOP
Bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom dient binnen vier weken na koopovereenstemming te worden gedeponeerd bij de notaris.

COURTAGE
Mocht door de bemiddeling van Hofstede® Bedrijfshuisvesting of Rick van Hulten Makelaars een transactie tot stand komen, bent U ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd. De verkoper treedt op als opdrachtgever richting de makelaar.

VOORBEHOUD
Eventuele kooptransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring is verleend, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.