Resultaten laden ...

Zandzuigerstraat 2

25 - 1.000 m2 bedrijfsruimte te huur in Almere

Kenmerken

Huurprijs € 115 m²/jaar
Functie Bedrijfsruimte
Wijk / Buurt Poldervlak
Bedrijventerrein POLDERVLAK

Het betreft een in aanbouw zijnde Boxx Opslag locatie waarbij tijdelijk een grote opslag/bedrijfsruimte beschikbaar is. De ruimte is flexibel te verdelen in ruimtes vanaf 25m2 tot 1000m2. Tijdens je huurperiode kun je altijd kosteloos veranderen van ruimte. Je kunt groter of kleiner huren, flexibiliteit is key!

Elke unit heeft een eigen afsluitbare toegangsdeur en standaard verlichting. Overige elektra is mogelijk op aanvraag. Het pand is beveiligd met camerabewaking en heeft een toegangscontrole systeem.

Boxx Opslag is een groeiend bedrijf en heeft veel ervaring in het opslaan van goederen. Wij bieden naast de opslag/bedrijfsruimte ook extra services aan zoals: heftruck service, sjouwhulp, ophaalservice en goedkope bus verhuur. Daarnaast kun je altijd gratis parkeren om je opslag/bedrijfsruimte te bezoeken.

Kerngegevens

• TL-verlichtingsarmaturen
• Maximale vloerbelasting 2.500 kg/m²; op de begane grond
• Bedrijfsruimte vanaf 25m2
• Afsluitbare toegangsdeur
• Betonvloer
• Camerabewaking
• Digitale toegangscontrole

Bereikbaarheid:

Het pand is vanaf de snelweg A12 via de Oostweg en de Lansinghageweg goed bereikbaar alsmede vanuit Rotterdam - Delft via de provinciale weg N470. Ook met het openbaar vervoer is het terrein goed bereikbaar, diverse bussen stoppen op loopafstand. Station Lansingerland is een treinstation op de kruising van de verlengde Oosterheemlijn van RandstadRail en de spoorlijn Gouda - Den Haag op de grens van Bleiswijk en Zoetermeer

Parkeren:

Gratis parkeren voor het laden en lossen van de opslagruimte/bedrijfsruimte.

Huurprijs:

Self Storage Opslagunits:

3m3, 4,5m3, 6m3, 9m3, 12m3

25 - 500 m2 € 160,00 per m2, per jaar
501 - 1000 m2 € 135,00 per m2, per jaar
vanaf 1001 m2 € 115,00 per m2, per jaar

Bovengenoemde prijzen zijn allemaal exclusief 21% BTW.

Huurtermijn:

Huurcontracten vanaf 1 maand mogelijk, met een opzegtermijn van 1 maand.

Bijzonderheden:

De bedrijfsruimte is alleen te gebruiken voor opslagruimte, niet als werkruimte. Let op! Het is niet toegestaan om voedselwaren en dergelijke op te slaan.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan