Resultaten laden ...

Zeelandhaven 3 F

70 - 215 m2 bedrijfsruimte te huur in Nieuwegein

Kenmerken

Huurprijs € 2.300 /maand
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt De Wiers
Bedrijventerrein Plettenburg-De Wiers Zuid

Het betreft hier een moderne en representatieve bedrijfsunit gelegen op bedrijventerrein Plettenburg-De Wiers. Het pand bied een perfecte uitkomst voor onder anderen: Opslag goederen (Niet brandbaar), makkelijk laden en lossen, Webwinkels, depot, groothandel, Schoonmaakbedrijven, (algemeen bedrijven die buiten werken, stratenmakers, dakdekkers, etc.).

Het object omvat bedrijfs-/showroomruimte gelegen op de begane grond en kantoorruimte gelegen op de begane grond en de 1e verdieping.

Oppervlakte
Het totale verhuurbare vloeroppervlak bedraagt circa 285 m², als volgt verdeeld:

Circa 215 m² bedrijfsruimte;

Circa 34 m² kantoorruimte Verdieping

Circa 36 m² Kantoor begane grond

Ligging en bereikbaarheid
Dit bedrijventerrein kenmerkt zich door een diversiteit aan bedrijfspanden met kantoorruimte en showrooms. De bedrijfsruimte ligt op een locatie, vrijwel direct aan de Hollandhaven, de doorgaande weg door Plettenburg-Zuid.

Nieuwegein is dankzij de centrale ligging in het land, op het knooppunt van de snelwegen A2, A12 en A27, een zeer gewilde vestigingsplaats voor het bedrijfsleven. Het bedrijfspand is makkelijk bereikbaar vanaf de rijksweg A27 via de afslag Nieuwegein (afrit 18).

Het object is met het openbaar vervoer goed te bereiken. Er bevindt zich een bushalte op 2 minuten loopafstand van het object, vanwaar diverse busverbindingen zijn van en naar Nieuwegein Centrum - Utrecht (65) en Nieuwegein Centrum - Houten (48).

Bestemmingsplan
Volgens het actuele bestemmingsplan heeft het pand een “Bedrijf” bestemming. Binnen deze bestemming zijn bedrijven t/m categorie 3B toegestaan. Autobedrijven en/of garages zijn niet toegestaan op deze locatie. Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Parkeren
Er zijn voor de overheaddeur 2 parkeerplaatsen en naast de overheaddeur 2 parkeerplaatsen op eigen terrein aanwezig.

Opleveringsniveau
Het object zal (schoon en ontruimd) worden aangeboden in de huidige staat met de volgende voorzieningen:

Bedrijfsruimte:
- vrije hoogte circa 4.0 m;
- vloerbelasting (nader vast te stellen);
- betonvloer;
- één overheaddeur.

Kantoorruimten:
- sanitaire voorzieningen 2 stuks;
- plafonds en verlichtingsarmaturen 100% LED;
- huidige scheidingswanden;
- huidige vloerbedekking.

Huurcondities

Huurprijs: € 2.200,- per maand excl. BTW

Huurtermijn: Vanaf 1 jaar.

Servicekosten: In overleg

Aanvaarding: In overleg

Opzegtermijn: 2 maanden

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Ja, is van toepassing

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan