Resultaten laden ...

Zuidermolenweg 23 C

465 m2 bedrijfsruimte te huur in Amsterdam

Kenmerken

Huurprijs € 54.000 /jaar
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt De Punt
Bedrijventerrein Bedrijvencentrum Osdorp

Deze nette bedrijfsruimte gelegen op de eerste verdieping van het gebouw aan de Zuidermolenweg. Deze ruimte biedt niet alleen voldoende ruimte, maar ook een overvloed aan natuurlijk licht dankzij een indrukwekkende lichtstraat, waardoor de werkomgeving helder en inspirerend zal zijn. Daarnaast is het pand goed onderhouden en is gelegen tegenover de ingang naar het shoppingcenter en de parkeergarage. In het gebouw zijn nog 3 andere huurders gevestigd waarbij de entree gedeeld wordt met 2 andere huurders. Op het bedrijventerrein zijn onder andere gevestigd: Fitshop, Mediaparkt, Nike Factory Store, KFC, Subway, JYSK, Kwikfit, G-Star Store outlet.

LOCATIE
Het pand is gelegen in winkelcentrum Akerpoort in Amsterdam Nieuw-West. Goed bereikbaar via diverse uitvalswegen. Winkelcentrum Akerpoort is een bruisend en modern winkelcentrum gelegen in het stadsdeel Amsterdam Nieuw-West. Deze levendige bestemming biedt een diverse mix van winkels en voorzieningen en trekt zowel lokale bewoners als bezoekers van buiten de buurt. Hier is een overzicht van de kenmerken en faciliteiten van dit winkelcentrum

VOORZIENINGEN
- Toilet;
- Verlichting;
- Cv-installatie.

OPPERVLAKTE
Bedrijfsruimte 465 m² op de eerste etage.

BESTEMMING
Perifere detailhandel.

PARKEREN
Parkeerplaatsen gratis voor de deur.

SERVICEKOSTEN
pm.

HUURPRIJS
€ 116,- per m² per jaar.

ZEKERHEIDSSTELLING
Een waarborgsom gelijk aan 3 maanden huur plus evt. servicekosten, beiden te vermeerderen met BTW.

AANVAARDING
In overleg.

BIJZONDERHEDEN
Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle verkooponderhandelingen geschieden onder voorbehoud van definitieve goedkeuring door eigenaar.

Wij hebben vestigingen in Amsterdam, Haarlem, Almere en Lelystad