Resultaten laden ...

Oosteindseweg 22 a

58 m2 kantoorruimte te huur in Bergschenhoek

Kenmerken

Huurprijs € 295 /maand
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt De Driehoek

Nu kunt u ook voor flexplekken hier terecht. Van de koffietafel naar een inspirerende flexplek. En dat alles in een sfeervolle ambiance en voorzien van alle gemakken.

Wat een beleving gaat er van dit unieke complex uit. Bij de ontwikkeling van deze kantoorlofts moest het voor een ieder laagdrempelig zijn, als een warme deken voelen en het wow-effect hebben. Nou en dat is gelukt. Door het gebruik van een mix van de bestaande constructie en oude en hedendaagse materialen is er een inspirerend gebouw ontstaan welke verkaveld is in kantoorlofts vanaf 9 m² tot een ruimte van bijna 80 m². En dan ook nog eens gelegen op een steenworp afstand van het centrum van Bergschenhoek.

Ook aan parkeerruimte is gedacht. Er zijn parkeerplaatsen voor de ondernemer en bezoekers voor het gebouw aanwezig. De lofts worden bedrijfsklaar incl. snel internet opgeleverd. En uiteraard zijn flexibele huurperioden bespreekbaar.

Voorzieningen:
· Luxe entree;
. luxe opleveringsniveau
· Snel internet;
· Verwarming middels radiatoren;
· Vloerbedekking;*
· Kabelgoten/aansluitingen cat. 6 bekabeld;
· Buitenterras (unit 5);
· Goederen lift;
. Gemeenschappelijke pantry;
. Gemeenschappelijke vergaderruimte;
. Gemeenschappelijke toiletten;
· Gemeenschappelijk parkeerterrein;**

* Bij 2 units nog nader te bepalen
** Extra parkeerplaatsen tegen betaling mogelijk

Ligging en bereikbaarheid:
Het complex is gelegen nabij het centrum van Bergschenhoek met in de directe nabijheid het gezellige centrum. De belangrijke N-209 heeft een goede verbinding met de A-12 en de A-13.

Opslagboxen:
Een bijzondere bijkomstigheid is dat er ook nog interne opslagboxen beschikbaar zijn. Deze zijn 5 tot 15 m² groot en zin separaat te huur.

Afmetingen en huurprijzen:
Unit VVO BVO* huurprijs status
Unit 1 16,6 22,4 € 495,- Verhuurd
Unit 2 71,6 96,6 € 1.295,- Verhuurd
Unit 3 9,1 12,4 € 345,- Verhuurd
Unit 4 8,8 11,9 € 295,- Verhuurd
Unit 5 57,7 77,9 € 1.195,- Verhuurd
Unit 6 17,8 24 € 450,- Verhuurd
Unit 7a/b 46,5 62,8 € 920,- Verhuurd
Unit 8 79,5 107 € 1.395,- Verhuurd

*Dit is het metrage van de unit incl. het deel van de algemene ruimte. En vermelde huurprijzen zijn exclusief omzetbelasting en servicekosten.

Servicekosten:
Er is een bedrag per jaar verschuldigd ter hoogte van € 65,- per m² excl. BTW per jaar. Voor het gebruik van gas, water en elektra en het onderhoud en verwarming van de algemene ruimtes en de schoonmaakkosten.

Huurbetaling:
Vooruitbetaling per maand.

Oplevering:
In overleg, kan per direct.

Huurtermijn:
Flexibele huurtermijnen mogelijk.

Huurgarantie:
Een bankgarantie of een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur en servicekosten incl. BTW.

Algemeen:
De informatie omtrent voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij b.v. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Lees meer op onze website:
https://www.vdpanne.nl/

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan