Resultaten laden ...

Casco horecabedrijfsruimte in Bennebroek
|
Bennebroekerlaan 85

146 m2 horeca te huur in Bennebroek

Kenmerken

Vraagprijs exploitatie € 10.000
Functie Horeca
Horecagebied Nee
Overname Personeel Nee
Wijk / Buurt Oude Kern Bennebroek

Horeca type

  • Bistro, petit-restaurant

IN PRIJS VERLAAGD! Te huur aangeboden casco (horeca)bedrijfsruimte volledig ingericht geschikt voor horecabedrijven met horeca categorie 2 (restaurants, e.d.) en categorie 4 (afhaal/ bezorgen, e.d.). Het betreft ca. 151 m2, aan de doorgaande weg in het gezellige dorp Bennebroek. 

Object:
Casco (horeca)bedrijfsruimte
Bennebroekerlaan 85
2121 GS Bennebroek

Ligging:
Het (horeca) bedrijfspand bevindt zich aan de Bennebroekerlaan, in het hart van het rustige maar sfeervolle dorp Bennebroek. De Bennebroekerlaan fungeert als de belangrijkste verkeersader van het dorp, die zich uitstrekt van de Leidsevaart tot de Ringvaart, wat zorgt voor een soepele verkeersstroom en het tot een favoriete route maakt voor fietsers die ontspannen tochten maken.

De locatie zelf geniet van uitstekende zichtbaarheid binnen een rij van detailhandel en eetgelegenheden, gelegen net om de hoek van de belangrijkste supermarkt van het dorp. Verder staat Bennebroek bekend om Linnaeushof, de grootste speeltuin van Europa, die jaarlijks ongeveer 300.000 bezoekers naar het dorp trekt.

De bereikbaarheid van het pand is handig via de fiets, bus en auto, met voldoende gratis parkeermogelijkheden in de directe omgeving.

Bennebroek is een plaats en voormalige gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Holland en is sinds 2009 onderdeel van de gemeente Bloemendaal. Ten zuiden van Bennebroek ligt de Bollenstreek (1 km), ten noorden liggen Heemstede (1 km) en Haarlem (5 km) en ten westen liggen de Amsterdamse Waterleidingduinen (2 km) en het strand (6 km).

Gebruik / bestemming:
Het object betreft een bedrijfspand ingericht als restaurant. Met zijn ligging aan de hoofdweg en de al aanwezige inventaris heeft het object potentie om een succesvolle horecabedrijf te huisvesten. De locatie heeft een functieaanduiding 'Horeca van categorie 4' dit betekent dat de ruimte bestemd is voor horeca-activiteiten in categorie horeca 2 en 4, zoals beschreven in de Staat van Horeca-activiteiten, oftewel:

- Horeca 2 (Restaurants): Inrichtingen waarbij de exploitatie primair is gebaseerd op het verstrekken van ter plaatse te nuttigen maaltijden.

- Horeca 4 (Fastfood): Inrichtingen waarbij de exploitatie primair is gebaseerd op het verstrekken van mee te nemen of ter plaatse te nuttigen al dan niet in wegwerpverpakking geserveerde, eenvoudige, snel bereide en snel te nuttigen maaltijden of etenswaren.

Indeling:
De entree aan de straat leidt naar een ruim tochtportaal binnen het pand, dat een open indeling heeft en ongeveer 54 m² beslaat. Een interessant kenmerk is een verhoogd gedeelte van 11 m² aan de rechterzijde, wat zorgt voor een speelse en gevarieerde ruimte-indeling.

Verder naar achteren, via een gang langs de gescheiden toiletten, bereikt u de ruimte die in gebruik was als wijnbar, met een oppervlakte van ongeveer 14 m². Vanuit deze ruimte heeft u toegang tot de bijkeuken, die eveneens bereikbaar is vanuit het pand aan de linkerzijde. De bijkeuken heeft een oppervlakte van circa 9 m².

Vanuit de bijkeuken leidt een doorgang naar de keuken, die met ongeveer 20 m² voldoende ruimte biedt en is uitgerust met professionele apparatuur en een efficiënt afzuigsysteem.

Achter de keuken bevindt zich een bergruimte van ongeveer 16 m², waarin zich de koelcel en vriescel bevinden. Hierachter bevindt zich nog een opslagruimte van circa 16 m² met een toegangsdeur naar de tuin. Aan de rechterzijde van het pand bevindt zich een aanliggende ruimte die voorheen werd gebruikt als terras door de voorgaande eigenaar. Deze ruimte beslaat een oppervlakte van ongeveer 10 m² en is toegankelijk vanaf de straat en vanuit de binnenruimte van de horecagelegenheid.

Metrages:
De totale oppervlakte is ca. 151 m², waarvan ca. 68 m² verkoopruimte. In het foto-overzicht is een plattegrondtekening opgenomen met een overzicht van de metrages.

Oplevering:
Het object wordt casco verhuurd. Een aantal voorzieningen zijn al aanwezig, denk hierbij aan een afzuiginstallatie, een vetvangput, sanitaire voorzieningen, koel- en vriescel en een CV-installatie. Verder is het compleet ingericht met inventaris. Dit wordt ter overname aangeboden voor een schappelijke prijs.

Verkoper heeft deze voorzieningen/inventaris nooit zelf gebruikt en is dan ook niet op de hoogte van eigenschappen en/of gebreken waarvan hij wel op de hoogte zou zijn geweest als hij de inventaris zelf feitelijk had gebruikt.

Verplichtingen:
Er zijn geen afname- of personeelsverplichtingen.

Huurovereenkomst:
Nieuwe huurovereenkomst conform het ROZ model 2022 Winkelruimte en overige bedrijfsruimten aangevuld met standaard horeca bepalingen. Het gehuurde wordt casco verhuurd.

Huuringangsdatum:
In overleg te bepalen.

Huurtermijn:
5 + 5 jaar.

Waarborgsom:
3 maanden.

Energielabel:
Het object heeft een energielabel B.

Huurprijs:
€ 27.000,-- per jaar excl. BTW

Servicekosten:
Het voorschot voor de levering van GWL bedraagt € 800,-- per maand.

Vraagprijs roerende zaken (inventaris):
€ 10.000,-- excl. BTW