Resultaten laden ...

Bisschop Hamerstraat 12

240 m2 horeca te huur in Nijmegen

Kenmerken

Huurprijs € 89.400 /jaar
Functie Horeca
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Stadscentrum

TE KOOP: RESTAURANT MET BINNENTUIN IN HET CENTRUM VAN NIJMEGEN.

Het al meer dan een halve eeuw befaamde restaurant Claudius, gelegen in het centrum van Nijmegen wordt te koop aangeboden.

Het restaurant is een geliefde plek voor een groot scala aan gasten, die door de constante en goede kwaliteit steeds terugkomen.

Eigenaar, Mano Sopassoudakis, heeft het bedrijf na de overname in 2019, gerestyled en gemoderniseerd, waarbij echter het karakter van het bedrijf behouden is gebleven.

Naast de fameuze houtskoolgrill is het unieke tuinterras een absolute usp van het bedrijf. Een terras, sfeervol aangelegd met een buitenbar, mooie beplanting en verlichting en een capaciteit voor 80-100 personen is uniek voor Nijmegen. Inmiddels zeer geliefd bij de vele vaste gasten.

Het fraai ingerichte restaurant heeft een capaciteit van 75 zitplaatsen, een open keuken en natuurlijk de centraal opgestelde houtskoolgrill.

Gasten zijn 6 dagen per week welkom voor het diner. Een uitbreiding van de openingstijden naar de lunch behoort zeker tot de mogelijkheden.

Vanwege vele andere zakelijke activiteiten heeft Mano besloten restaurant Claudius te verkopen en het bedrijfspand te verhuren. Een gouden kans voor jonge, actieve ondernemers, die dit succesvolle bedrijf verder willen uitbouwen.

De vraagprijs voor de onderneming
(inventaris, goodwill, handelsnaam en website) bedraagt € 350.000,=
Het bedrijfspand wordt te huur aangeboden voor € 7.450,= per maand (excl. btw)

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan