Resultaten laden ...

Boekhorststraat 5

120 m2 horeca te huur in Den Haag

Kenmerken

Vraagprijs exploitatie € 135.000
Functie Horeca
Contract Type Direct
Wijk / Buurt Zuidwal
Bouwjaar 1889
Aantal bouwlagen 1
Typische oppervlakte bouwlaag 120 m²

Surinaams Restaurant met hoge omzet ter overname inclusief inwerkperiode, recepturen en welbekende Handelsnaam “NEW MEYVA’’ New Meyva is sinds jaar en dag een begrip in Den Haag. Dit Surinaamse restaurant staat klaar voor overname!

De eigenaar gaat richting pensioengerechtigde leeftijd en wil daarom het stokje overdragen. Het voortzetten van een soortgelijk concept is daarom wenselijk. Uiteraard staat het je vrij ieder ander concept te starten. Bij overname is de eigenaar bereid de nieuwe ondernemer alle kneepjes van het huidige concept te leren. Zoals de recepturen, delen van het klantenbestand, overname handelsnaam etc. Een hele mooi kans voor de ondernemer die zijn Surinaamse keuken met restaurant wil gaan openen en direct goede omzet wil generen!

New Meyva ligt aan het begin van de Boekhorststraat in het verlengde van de Grote Markt met alle bekende kroegen. Zeer recent is de straat gerenoveerd en inmiddels weer volledig toegankelijk. Het poppodium het Paard ligt op enkele minuten loopafstand. De grote bekende winkelstraten zoals de Grote Marktstraat en de Spuistraat liggen allemaal in de directe omgeving.

De Boekhorststraat heeft de laatste jaren een positieve kentering meegemaakt. Diverse leuke nieuwe concepten hebben hun plek aan deze straat gevonden, zoals de Boomhuttenclub, Vilt aan zee, Zusjes, vintage boetiek, Naaierij en diverse andere creatieve invullingen.

New Meyva heeft een vergunning categorie 2 zonder alcohol. Er is een dubbele toiletgroep, er zou daarom een alcoholvergunning aangevraagd kunnen worden.