Resultaten laden ...

Burgemeester Sweenslaan 16

124 m2 horeca te huur in Leidschendam

Kenmerken

Vraagprijs exploitatie € 95.000
Functie Horeca
Wijk / Buurt De Heuvel
Bouwjaar 1961
Energielabel D
Typische oppervlakte bouwlaag 693 m²

NU TEGEN ELK AANNEMELIJK BOD

Deze snackbar met grote naamsbekendheid is gelegen in een leuke buurtwinkelcentrum in Leidschendam. Op deze plek zit al ruim 50 jaar een cafetaria en de eigenaar zit er al 20 (!!) jaar in. In de loop der jaren heeft de zaak een vaste klantenkring opgebouwd van bewoners uit de buurt die de snacks komen afhalen, maar zeker ook van vaste gasten die in het zitgedeelte maaltijden en dranken nuttigen.

De totale horecaruimte omvat 124m², er is een kelder met een grote koel –en vriescel. Aan de voorzijde is er een klein terras mogelijk.

Verder is er een achteruitgang ten behoeve van leveranciers en waar vandaan er gemakkelijk kan worden bezorgd en een garagebox ten behoeve van de opslag

De bakwand is nog geen 5 jaar oud en is van Perfecta. Ook de vitrine en het meubilair zijn in nieuwstaat.

De totale omzet is omstreeks € 120.000,= per jaar. Deze omzet is behaald zonder te bezorgen, want dat heeft de eigenaar niet gedaan, maar is voor een toekomstige ondernemer zeker mogelijk.

De huidige eigenaar heeft de pensioengerechtigde leeftijd behaald en wil daarom zijn cafetaria verkopen. Daarom zijn wij op zoek naar een horeca ondernemers of ondernemers (echt)paar die deze zaak wil overnemen.

De huur is € 1.900,00 zonder BTW per maand
Vraagprijs Inventaris/Goodwill: € 95.000,00