Resultaten laden ...

Einderstraat 40

50 - 120 m2 horeca te huur in Kerkrade

Kenmerken

Huurprijs € 850 /maand
Functie Horeca
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Kerkrade-Centrum

Te huur aangeboden: MULTIFUNCTIONEEL BEDRIJFSOBJECT in het gezellige winkel- en horecaconcentratie gebied binnen het centrum van Kerkrade. Dankzij de hoekligging Einderstraat / Engerweg heeft dit pand een aanzienlijke attentiewaarde; een absolute meerwaarde voor ieder bedrijf!

Deze bedrijfsruimte biedt circa 70 m² op de begane grond plus circa 50 m² in het souterrain. Deze unit maakt onderdeel uit van een appartementencomplex dus uw klanten zijn reeds in huis!

Naast horeca is hier ook 'dienstverlening' mogelijk: bedrijfsmatige activiteiten waarvan de werkzaamheden bestaan uit het verlenen van publieksgerichte, administratieve, zakelijke of financiële diensten zoals wasserette, kapsalon, schoonheidssalon, autorijschool, videotheek, uitzendbureau, reisbureau, bank, postkantoor, kantoor met telefoon- en internetdienst, makelaars- en assurantiekantoor, fotoatelier (inclusief ontwikkelen), kopieerservicebedrijf, schoenreparatiebedrijf, reparatiebedrijf voor muziekinstrumenten, alsmede naar aard en uitstraling daarmee gelijk te stellen bedrijven.

GEEN OVERNAME EN VRIJ VAN LEVERANCIERSVERPLICHTINGEN

Dit biedt u dus de mogelijkheid om rechtstreeks in uw bedrijf te investeren.
Kerkrade biedt een aantal toeristische bezienswaardigheden en evenementen die jaarlijks een aanzienlijk aantal toeristen trekken. Daarbij bevordert de gemeente Kerkrade een gezond ondernemersklimaat middels steun en advies aan de aldaar gevestigde ondernemers.

De bedrijfsruimte aan de Einderstraat is prima gesitueerd, vlakbij de Markt en aan het begin van het gezellige winkel- en horecagebied. De directe omgeving biedt uw klanten ruim voldoende parkeermogelijkheid (openbaar, 1e uur gratis).
Kortom, een ideale plek voor de (horeca-)ondernemer die deze mooie kans weet te benutten!

De unit wordt verhuurd in de huidige staat waarbij de overige, in het object aanwezige voorzieningen kunnen worden overgenomen (overnamesom n.o.t.k.). Het gaat daarbij onder meer om inventaris en een keukeninstallatie. Het functioneren van deze voorzieningen wordt door de verhuurder niet gegarandeerd.

INDELING:
Begane grond:
Bedrijfsruimte, ca. 70 m², pantry, garderobe en toilet

Souterrain:
Het object is grotendeels onderkelderd (ca. 50 m²) en biedt diverse opslagruimtes. Bij gebruik ten behoeve van horeca kunnen deze ruimtes eventueel dienst doen als gekoelde opslag of als preparatieruimte.

BTW:
Verhuurder opteert voor een met btw-belaste verhuur.

BESTEMMING:
Bestemmingsplan: Centrum-III, o.a. horeca en dienstverlening. Aspirant huurders dienen het door hun beoogde gebruik zelf te toetsen aan het ter plaatse vigerende bestemmingsplan.

BEZICHTIGING:
Uitsluitend op afspraak.