Resultaten laden ...

Gortelseweg 2

90 m2 horeca te huur in Vierhouten

Kenmerken

Huurprijs € 22.468 /jaar
Functie Horeca
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed

IN PRIJS VERLAAGD: CAFETARIA IN HET TOERISTISCHE VIERHOUTEN

Midden op de Veluwe, in een regio met kilometerslange bossen en heide, ligt deze cafetaria-plus. Een zaak met een flinke terrascapaciteit om zo aan de grote vraag van toeristen, bezoekers en voorbijgangers te kunnen voldoen.

Vierhouten is een pittoresk Gelders dorp op de Veluwe. Omringd door fiets- en wandelpaden én campings, hotels en
groepsaccommodaties. Het dorp ademt toerisme. In het hart van dit dorp ligt deze cafetaria.

Een zaak met een sterke focus op softijs en friet. Maar dan wel romig, luchtig kwaliteitsijs en verse friet met schil, ook wel omschreven als ‘gevaarlijk lekker’. Net een stapje verder dan wat een normale cafetaria doet. Dit is dan ook niet zomaar een cafetaria, maar een cafetaria-plus.

Deze cafetaria is uiterst toegankelijk en heeft veel stopkracht door onder andere een aantrekkelijk terras. Er zijn meerdere terrasgedeeltes. Zo ligt links naast de zaak een ruim en nieuw bestraat openluchtterras met rode parasols. Rechts naast de zaak bevindt zich een recent geplaatst overdekt terras.

De totale capaciteit van het terras loopt daardoor op tot ruim 80 gasten. Binnen kunnen 15 gasten plaatsnemen.

Mede door de ruime keuken biedt deze cafetaria mogelijkheden om bijvoorbeeld te starten met pizza’s. Een pizzaoven is zo geplaatst. Of start met online bestellingen en bezorgen. Deze cafetaria-plus is uitermate geschikt voor een energiek stel en instapklaar. Het bedrijf beschikt over een volledige restaurantvergunning.

Vraagprijs
Onderneming € 99.000,=
Huur bedrijfspand € 22.468,=

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan