Resultaten laden ...

Kerklaan 56

135 m2 horeca te huur in Wateringen

Kenmerken

Vraagprijs exploitatie € 99.500
Functie Horeca
Wijk / Buurt 't Hof en omgeving en Wateringen-Noord

Als u aan komt lopen treft u voor de deur het gezellige terras met circa 30 zitplaatsen. Het terras is afgeschermd met glas en er zijn terrasverwarmers zijn aanwezig. Bij binnenkomst treft u de ruime bar en het restaurantgedeelte. Het restaurant biedt plaatst aan circa 65 personen en is sfeervol ingericht met ronde en vierkante tafels.
De dubbele toilettengroep bevindt zich bij de entree en is afgeschermd van het restaurant en bargedeelte.

Achter in de zaak treft u de zeer ruime keuken met o.a. professionele afzuiging, inloopkoelcel en een originele houtoven voor de heerlijkste pizza’s! Naast de keuken is er nog een ruime opslag aanwezig. De trap naast de opslag leidt naar een 2-kamerstudio met badkamer en toilet, momenteel gebruikt als opslag en personeelsruimte.

De onderneming heeft een goed omzet en een goed nettoresultaat. Door uitbreiding van de huidige openingstijden kan dit alleen maar beter worden. Op dit moment is het restaurant 5 dagen per week geopend van 16:30 uur tot 21:30 uur.

Het huidig concept kan worden overgenomen en heeft zijn succes bewezen maar de locatie is uiteraard ook geschikt voor andere concepten.

Wegens verhuizing naar het buitenland willen de huidige ondernemers hun restaurant verkopen.

Het gehuurde is inclusief een 3-kamerappartement. Deze bevindt zich boven het restaurant. Het appartement is goed onderhouden en er is ene dakterras aanwezig. Het appartement heeft ook een eigen opgang.

Vraagprijs Inventaris/Goodwill: € 99.500,00
Huurprijs: € 2950,00 geen btw