Resultaten laden ...

Kerkplein 63

210 m2 horeca te koop in Voerendaal

Kenmerken

Prijs € 224000 kosten koper
Aantal parkeerplaatsen 1
Functie Horeca
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Voerendaal-Kunrade

Dit unieke bedrijfspand bevind zich in het gezellige centrum van Voerendaal. Het pand is gelegen in een straat winkels met een openbare parkeergelegenheid.

Benedenverdieping:
Hier bevind zich het café vanuit het café is er toegang tot de grote zaal, dames toilet, heren toilet, keuken, ruime koelcel en de trap naar de eerste verdieping.

Bovenverdieping (woonhuis):
Op de eerste verdieping bevinden zich de keuken, woonkamer, badkamer en de trapopgang naar de tweede verdieping tevens toegang naar het dakterras. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, toilet en een enkele wasbak.

De tweede verdieping:
Op de tweede verdieping bevinden zich de twee slaapkamers. Op de tweede verdieping bevinden zich nog twee ruimtes die geschikt zijn als bergruimte.

Oppervlaktes:
Benedenverdieping 185 m2
Bovenverdieping (eerste verdieping) 63,36 m2
Bovenverdieping (tweede verdieping) 63,36 m2

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom | bankgarantie is 10 % van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.