Resultaten laden ...

Lindeplein 15

305 m2 horeca te huur in Brunssum

Kenmerken

Aantal parkeerplaatsen 1
Functie Horeca
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Achter de Put

NIEUW IN DE VERHUUR

Deze horecaonderneming in centrum Brunssum is gelegen op A locatie in Brunssum centrum en beschikt over een goede prijskwaliteitverhouding, Gelegen op het Lindeplein en omringd door andere horecagelegenheden. Een gemoedelijke sfeer en een eigentijds interieur. In de directe omgeving veel recreatie en natuur.
Hier liggen kansen!

Voorheen geëxploiteerd als Grieks restaurant maar ook geschikt voor andere vormen van exploitatie. Het interieur omschrijven we als eigentijds, warm en origineel. De overname van het meubilair en aanwezige keukenapparatuur is bespreekbaar met de eigenaar van het pand.

Binnen heeft u de beschikking over 60 zitplaatsen en aan de achterzijde van het restaurant bevindt zich een patiotuin waar u in de buitenlucht nog een terrasruimte kunt uitbreiden.. U zou op het terras 40 zitplaatsen kunnen realiseren.

Wie dit bedrijf overneemt, kan direct starten met het restaurant omdat het zo goed als instapklaar opgeleverd wordt. Ook is het mogelijk om het bestaande concept te wijzigen. Het pand en de locatie zijn uitermate geschikt voor het exploiteren van diverse concepten.

De horecazaak heeft energielabel A en is dus ook goedkoop in energiekosten.

De onderneming wordt te huur aangeboden voor € 2500,- per maand vrij van BTW.

Huurprijs pand per jaar €30.000,= vrij van BTW
Bedrijfsinrichting: bespreekbaar

De huurprijs van het pand is per jaar en vrij van BTW.

Er wordt een nieuwe huurovereenkomst opgesteld conform de geldende ROZ bepalingen. Het betreft een overeenkomst voor 5+5 jaren.
Borg is 3 maanden huur
Energielabel A