Resultaten laden ...

Lindeplein 16

235 m2 horeca te huur in Brunssum

Kenmerken

Aantal parkeerplaatsen 1
Functie Horeca
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Achter de Put

NIEUW IN DE VERHUUR

Deze horecaonderneming in centrum Brunssum is gelegen op A locatie met uitzicht op de vijver en beschikt over een goede prijskwaliteitverhouding, Gelegen op het Lindeplein en omringt door andere horecagelegenheden. Een gemoedelijke sfeer en een eigentijds interieur. In de directe omgeving veel recreatie en natuur.
Hier liggen kansen!

Voorheen geëxploiteerd als Italiaans restaurant, maar ook geschikt voor andere vormen van exploitatie. Het interieur omschrijven we als eigentijds en warm. De overname van het meubilair en aanwezige keukenapparatuur is bespreekbaar met de eigenaar van het pand.

Binnen heeft u de beschikking over 100 zitplaatsen en aan de voorzijde van het restaurant is een terrasruimte waar u 40 zitplaatsen kunt realiseren.
De pui in de voorgevel is vorig jaar volledig vernieuwd.

Wie dit bedrijf overneemt, kan direct starten met het restaurant omdat het volledig instapklaar opgeleverd wordt. Eventuele aanpassingen kunnen in overleg met de eigenaar gerealiseerd worden Ook is het mogelijk om het bestaande concept te wijzigen. Het pand en de locatie zijn uitermate geschikt voor het exploiteren van diverse concepten.

De horecazaak heeft energielabel A en is dus ook goedkoop in energiekosten.

De onderneming wordt te huur aangeboden voor € 2750,- per maand vrij van BTW.

Huurprijs pand per jaar €33.000,= vrij van BTW
Bedrijfsinrichting: bespreekbaar

De huurprijs van het pand is per jaar en vrij van BTW.

Er wordt een nieuwe huurovereenkomst opgesteld conform de geldende ROZ bepalingen. Het betreft een overeenkomst voor 5+5 jaren.
Borg is 3 maanden huur
Energielabel A