Resultaten laden ...

Melica 202

187 - 188 m2 horeca te huur in Almere

Kenmerken

Huurprijs Prijs op aanvraag
Functie Horeca
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Filmwijk

Het gebouw Flores biedt onderdak aan ca. 80 appartementen en een commerciële ruimte gelegen op de begane grond. Alle bovenliggende appartementen zijn reeds verhuurd. Naast Flores is het kunstmuseum M gelegen. Tevens zal er in de komende jaren een fijne groene stadswijk ontstaan.

LOCATIE
De commerciële ruimte ligt op de begane grond van de woontoren Flores op het voormalig Floriade terrein en is omgeven door water en kunstmuseum M.

BEREIKBAARHEID
Per auto:
Het object is uitstekend bereikbaar vanaf de snelweg A6 en via de binnenwegen vanuit de wijken Stedenwijk, Veluwsekant en de Steiger.

Per openbaar vervoer:
Bushalte ‘Hortus’ ligt op ca. 100 meter lopen van het gebouw Flores en is bereikbaar met buslijnen 322, 326 en 330. Je kunt ook M1 (Almere Haven) nemen naar ‘t Oor en daar overstappen op lijn 322, 326 of 330.

Per fiets
Het gebouw Flores ligt aan het fietspad ‘Rondje Weerwater’ en vlakbij fietsknooppunt 77.

BESTEMMING
Bestemmingsplan “Floriade Stadswijk” en “Floriade Stadswijk Rand” met mogelijkheden voor:
- Maatschappelijke voorzieningen.
- Kantoren.
- Daghoreca.
- Dienstverlening.

METRAGE
Ca. 187 m² v.v.o. gelegen op de begane grond.

BESCHIKBAARHEID
Per direct.

HUURPRIJS
Nader overeen te komen.

SERVICEKOSTEN
Nader te bepalen.

ZEKERHEIDSTELLING
Huurder dient een waarborgsom te voldoen ter grootte van een bedrag van ten minste drie maanden huur inclusief BTW en servicekosten.

HUURTERMIJN
5 + 5 jaar. Andere huurtermijnen bespreekbaar. Met een opzegtermijn van 12 maanden.

OPLEVERNIVEAU
De commerciële ruimte zal casco worden opgeleverd. Je kunt deze ruimten geheel naar eigen wens indelen en afwerken. De gevels zijn voorzien van grote glaspuien, waardoor je een optimaal zicht hebt naar binnen én naar buiten.

BTW
Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting.

VOORBEHOUD
Voorbehoud van goedkeuring verhuurder. De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan