Resultaten laden ...

Moleneindplein 17

110 m2 horeca te huur in Vught

Kenmerken

Huurprijs € 26.500 /jaar
Functie Horeca
Wijk / Buurt Molenstraat en omgeving

TE HUUR
Circa 110 m² horeca-/winkelruimte
met kelderruimte

De horeca-/winkelruimte is gelegen aan het winkelcentrum ‘’Moleneindplein’’ te Vught. Vught is een gemeente met circa 25.300 inwoners. De omgeving kenmerkt zich door zijn grote diversiteit aan winkels zoals: Jumbo, Brasserie Onder Ons, Pour Vous van der Doelen Vught, VIP Phone & Repair Vught en Brainwash kappers etc.

Horecaruimte
Het betreft een horeca-/winkelruimte met een oppervlakte van circa 110 m². De frontbreedte is circa 7 meter, dit zorgt voor een hoge attentiewaarde. Aan de voorzijde is een gezellig terras met circa 10 zitplaatsen gesitueerd. In de horecaruimte zijn circa 20 zitplaatsen in zeer ruime opstelling. Verruiming van de zitplaatsen is mogelijk. Aan de rechterzijde is een klein kantoor en aan de achterzijde vindt men aan de rechterzijde de toiletgroep en een opslagruimte. Aan de linkerzijde is de bar met doorzicht naar de keuken. De keuken beschikt over een separate achteringang en via de keuken kan met naar de kelder.

Kenmerken
- Dubbele toegangsdeur
- Balkenplafond met daartussen houtwolcement
- Gestukadoorde wanden
- Laminaatvloer
- Toilet
- Luchtbehandeling
- Vetvangput

Parkeren
Er is voldoende gratis (blauwe schijf) parkeergelegenheid op de nabij gelegen parkeerplaats.

Locatie
De bereikbaarheid is zowel met eigen vervoer als met openbaar vervoer goed te noemen. Een rechtstreekse busverbinding met NS station Vught en ’s-Hertogenbosch bevindt zich op loopafstand. Tevens zijn de op- en afritten van de Rijksweg A2 en de provinciale weg N65 goed te bereiken.

Saris en Partners Makelaars
Tel. 073-623 33 11

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan