Resultaten laden ...

Molenstraat 11

160 m2 horeca te huur in Hengelo

Kenmerken

Huurprijs € 12.000 /jaar
Functie Horeca
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Binnenstad-Centrum

ALGEMEEN
In het hart van het Hengelose kernwinkelgebied is deze courante winkelruimte gesitueerd. De winkelruimte is gelegen aan de Molenstraat, één van de winkelstraten grenzend aan het nieuwe Marktplein. De Molenstraat is eveneens één van de verbindingsstraten van- en naar het NS trein- en busstation.

De winkelruimte heeft een courante indeling en oppervlakte en is al grotendeels gereed voor gebruik. Reeds aanwezig zijn een meterkast, tegelvloer, sanitaire voorzieningen en twee koelcellen. De verhuurbare vloeroppervlakte bedraagt ca. 80 m² en de frontbreedte bedraagt ca. 7,1 meter.

BEREIKBAARHEID
De winkelruimte is gelegen in het kernwinkelgebied van Hengelo. Het kernwinkelgebied van Hengelo is afgesloten voor motorvoertuigen, m.u.v. laden- en lossen. Het NS trein- en busstation is op slechts 250 meter afstand gelegen.

VLOEROPPERVLAKTE
De totale verhuurbare vloeroppervlakte van het gebouw bedraagt ca. 80 m² en is als volgt onderverdeeld:

Winkelruimte: ca. 80 m²
Frontbreedte: ca. 7,1 meter

Het vloeroppervlak is gemeten door de verhurend makelaar op basis van een kopie-bouwtekening. Het opgegeven metrage is derhalve indicatief. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend, noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf.

PARKEREN
In de directe omgeving is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Op ca. 1 minuut loopafstand is parkeergarage “De Brink“ gelegen.

BESTEMMING
Volgens het bestemmingsplan “Centrum 2013“ heeft het onderhavige de enkelbestemming “Centrum“ met de functieaanduiding “horeca van categorie 1“.

Voor het volledige bestemmingsplan kunt u terecht op: ruimtelijkeplannen.nl.

WIJZE VAN OPLEVERING
Het object wordt, in de huidige staat, opgeleverd met o.a. de volgende voorzieningen:

• Representatieve winkelpui;
• Tegelvloer;
• Systeemplafonds met verlichtingsarmaturen;
• Toiletgroep;
• Pantry;
• Airco-installatie;
• Koelcellen.

HUURPRIJS
€ 12.000,-- per jaar, te vermeerderen met BTW.

HUURTERMIJN
De huurtermijn en aansluitende verlengingstermijnen gaan in overleg. Het uitgangspunt is een meerjarige huurovereenkomst.

HUURINGANGSDATUM
Per direct beschikbaar.

HUURBETALING
Per maand, vooruit te betalen.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een bedrag gelijk aan drie maanden betalingsverplichting (inclusief eventuele servicekosten en BTW).

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, conform het prijsindexcijfer Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

HUUROVEREENKOMST
Op basis van de standaard huurovereenkomst van verhuurder, die is gebaseerd op het Model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken), model 2023.

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een bedrag gelijk aan drie maanden betalingsverplichting (inclusief eventuele servicekosten en BTW).

VOORBEHOUD
Definitieve goedkeuring opdrachtgever.

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan