Resultaten laden ...

Noorderhavenstraat 319

199 m2 horeca te huur in Zutphen

Kenmerken

Huurprijs Prijs op aanvraag
Functie Horeca
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Marswegkwartier

Object/locatie
In de nieuwe woonwijk ‘Noorderhaven’, ten noorden van het station van Zutphen bieden wij de meest in het oog springende locatie voor horeca te huur aan. De ruimte heeft een oppervlakte van ca. 200 m². De ruimte is gelegen op hoek van de jachthaven en de rivier de IJssel. De locatie is een logische bestemming voor bezoekers van de stad, door de unieke ligging aan het einde/begin van de nieuwe boulevard.
 
Het uitzicht is uniek. Vanuit de zaak (en zeker vanaf het terras) heb je een 270 graden uitzicht over de IJssel met de oude IJsselbrug, de haven, de uiterwaarden en het oude IJsselgemaal aan de overkant. Ook is er geen overlast van verkeer door de autovrije boulevard, die begint en eindigt op het terras van deze uniek locatie.
 
Visie
De visie is om een café-restaurant te laten exploiteren met een toegankelijke kaart. We zoeken een concept dat goed aansluit bij de locatie, het uitzicht, het terras, de haven en de nabijheid van de binnenstad. De unit moet een aantrekkelijk, levendig en origineel horecapunt worden voor de wijk en de stad en bovendien een mooie aanvulling en uitbreiding vormen op het horeca-aanbod van Zutphen.
 
Hiervoor zijn wij op zoek naar een ervaren ondernemer/exploitant die heeft bewezen een nieuw horecaconcept succesvol te kunnen neerzetten en rendabel te kunnen exploiteren.
 
Bent u de (horeca) ondernemer die hier een bruisende plek aan de IJssel van kan maken? Laat het ons dan gelijk weten. We denken graag met u mee in de mogelijkheden.
 
Oppervlakte
De totale oppervlakte is ca. 200 m². De binnenruimte heeft twee niveau’s. Aan de raamzijde is een oppervlakte van ca 85m² met een hoogte van ca 3,8 m. Aan de binnenzijde is een verhoogd gedeelte van ca 115 m² met een reguliere plafondhoogte (ca 2,7 m). De entree is op de hoek, is overdekt en bestaat uit twee dubbele deuren. De raampartijen zijn verdiepingshoog en bieden een ongehinderd en schitterend uitzicht op de rivier. Op het vóór de zaak gelegen ruime terras is (afhankelijk van indeling en concept) is plek voor 80-100 zitplaatsen.

Opleveringsniveau
Verhuurder is momenteel bezig met de afbouw van de ruimte tot een "white-box" oplevering. De ruimte zal na afrondingen van deze werkzaamheden zijn voorzien van de volgende zaken:
- Meterkast met 3x25A elektra, wateraansluiting en CAI/glasvezel.
- Cementdekvloer met vloerverwarming
- Toiletgroep
- Wand- vloer- en/of plafondafwerking
- Enkele elektrapunten in het gehuurde
- Aansluiting WKO
- warmtepomp(en)
- WTW ventilatiesysteem,

Een technische omschrijving van de casco oplevering is op aanvraag beschikbaar.
De huurprijs is mede afhankelijk van het overeen te komen opleveringsniveau. Investeringsbijdrage voor de keuken is bespreekbaar.
 
Parkeergelegenheid
In de nabije omgeving voldoende (betaalde) parkeergelegenheid.

Huurprijs
Op aanvraag/ in overleg.
 
Servicekosten
Niet van toepassing, het gehuurde is voorzien van eigen verbruiksmeters ten behoeve van gas, water en elektra. Huurder dient zelf contracten af te sluiten voor de gewenste nutsvoorzieningen.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan