Resultaten laden ...

Oostereinde 10

1.800 m2 horeca te huur in Winschoten

Kenmerken

Huurprijs € 179.400 /jaar
Functie Horeca
Onderhoud buiten Redelijk
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Verspreide huizen Winschoten

Dit alom bekende horecabedrijf, gelegen in het buitengebied van Winschoten, wordt te koop/te huur aangeboden. Het multifunctionele horecabedrijf is in 1982 opgericht als restaurant met bowlingbanen en is in de loop der jaren verder uitgebreid. Het bedrijf is degelijk ingericht, afgewerkt en is instapklaar voor een ambitieuze horecaondernemer. Het bedrijf is goed geoutilleerd en kan zonder grote investeringen nog jaren geëxploiteerd worden.

Wie het horecabedrijf binnenstapt, valt direct op dat de ruime zaak is ingericht in meerdere gedeelten. Aan de rechterzijde is het restaurant gelegen, een warme en gevarieerde ruimte met zo’n 110 zitplaatsen. Aan de achterzijde en deels op de eerste verdieping bevinden zich in totaal 13 hotelkamers. De riante hotelkamers zijn eigentijds en functioneel ingericht en allen voorzien van een eigen badkamer.

Het horecabedrijf meet circa 1.800 m² en beschikt naast het restaurant en de hotelkamers nog over 4 bowlingbanen met barvoorziening, een multifunctionele feestzaal en een riant terras. Het voorgelegen terras is gelegen op een terrein dat voorzien is van diverse speeltoestellen en heeft een uitermate goede bezonning. Op dit moment wordt het bedrijfspand niet geëxploiteerd.

Huurprijs (bedrijfspand en bedrijfswoning) inclusief inventaris:
€ 179.400,= per jaar exclusief BTW

Koop van het bedrijfspand behoort tot de mogelijkheden.
Vraagprijs onroerende zaken en roerende zaken: € 1.850.000,= k.k.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan