Resultaten laden ...

Raalterweg 22

321 m2 horeca te koop in Schalkhaar

Kenmerken

Prijs € 800.000 k.k.
Functie Horeca
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Averlo en Frieswijk

In de zomer heerst een beachclubgevoel in de tuin en op het terras en in de winter kruipen gasten bij elkaar bij de open haard. Dit horecabedrijf heeft een relaxte sfeer en bevat onderscheidende elementen.
Zo is de tuin voorzien van een strand en omheining, zodat kinderen veilig bewegen en ouders ontspannen genieten van een glas
biologische wijn of streekbier. De dome - een koepelvormige event-tent - in de tuin biedt ruimte voor feesten, partijen en bijeenkomsten.

Deze onderneming wordt gezien als afspreek- en ontmoetingsplek in de regio en grenst aan een natuurgebied met wandel- en
fietspaden. De Deventerse nieuwbouwwijk De Vijfhoek - met z’n tweeverdieners en jonge gezinnen - ligt op een steenworp afstand. Kijk niet raar op als in het weekend een hippe bakfiets geparkeerd staat naast een sportieve mountainbike.

De exploitatie is geschikt voor een energieke ondernemer, die de veelzijdige mogelijkheden van dit
bedrijf wil benutten. Wie naast de huidige aanpak verder openstaat voor extra activiteiten zoals partijen en feesten. Wie de kansen op sociale media wil gebruiken, heeft extra omzetkansen.

Het restaurant biedt plaats aan 100 gasten. Buiten zijn in totaal 300 zitplaatsen gecreëerd. De aanwezige zaal heeft een capaciteit van 50 personen in receptieopstelling. De dome is geschikt voor partijen tot 90 personen.
Op eigen terrein is meer dan voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Er is woonruimte aanwezig, welke indien gewenst nog kan worden uitgebreid.

Vraagprijs
Bedrijfspand € 800.000,= k.k
Onderneming € 165.000,=
Totaal € 965.000,=

Onder onderneming wordt verstaan; bedrijfsinrichting en inventaris, handelsnaam, goodwill en website.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan