Resultaten laden ...

Sluiskant 25

54 m2 horeca te huur in Leidschendam

Kenmerken

Functie Horeca
Wijk / Buurt Damcentrum
Bouwjaar 1900
Typische oppervlakte bouwlaag 79 m²

Deze gezellige brasserie is gelegen aan op één van de leukste plekjes aan de historische Sluis van Leidschendam. Deze zaak, met groot terras aan het water is uitstekend geschikt voor meerdere horecaformules –of concepten. De buurt rondom de Sluis in Leidschendam is uitgegroeid tot een levendig horecagebied met een diversiteit aan leuke cafés en restaurants.

Wij bieden u nu de mogelijkheid om in dit leuke horeca concentratiegebied uw horecabedrijf te kunnen vestigen! Leidschendam- Voorburg is gelegen precies tussen Den Haag en Zoetermeer, op de grens van stad en land (Het Groene Hart) en heeft circa 75.000 inwoners, waarvan ruim 65% in de leeftijdscategorie tot 50 jaar. De gemeente is aan het groeien door veel grote meerjarige projecten wat kansen biedt voor de ondernemers in het oude centrum, waaronder de horeca ondernemers aan de Sluis.

Als u binnen komt voelt u zich gelijk op uw gemak in de “huiskamersfeer”. De zaak is met 24 zitplaatsen binnen dan ook knus te noemen. Het uitgebreide terras met 65 stoelen en de hele dag zon, zorgt ervoor dat dit in de zomer een zeer unieke plek is.

De keuken is compleet, met alle benodigde apparatuur voor een volwaardige horeca onderneming.

Het pand heeft een  horecabestemming (categorie 6 volgens de gemeente Leidschendam- Voorburg). Na bijna 10 jaar de brasserie met veel liefde en passie te hebben gedraaid is de eigenaar toe aan een nieuwe uitdaging. Daarom biedt hij deze goedlopende zaak nu ter overname aan.