Resultaten laden ...

Sluiskant 8

116 m2 horeca te huur in Leidschendam

Kenmerken

Functie Horeca
Wijk / Buurt Damcentrum
Bouwjaar 1893

Het restaurant heeft een vloeroppervlakte van 116m2 en is lekker ruim van opzet. Het a la carte gedeelte heeft 24 zitplaatsen en er is een apart gedeelte ten behoeve van gezelschappen met nog eens 18 ruime zitplaatsen. Met gemak kunnen er meer zitplaatsen gecreëerd worden. Verder is er een terras voor de deur en aan het water van in totaal 24 zitplaatsen.

Dit is een instapklare zaak voor een leuk horecakoppel of ondernemer die die deze zaak wil voortzetten, of met een eigen idee een leuk nieuw concept willen uitrollen op deze geliefde en idyllische plek. Voor de juiste kandidaat zijn er financieringsmogelijkheden vanuit de verhuurder bespreekbaar.

Bij overname zijn geen verplichtingen jegens personeel of leveranciers. Het is mogelijk om het gehele concept, inclusief handelsnaam over te nemen, maar hiernaast zijn er ook nog vele andere mogelijkheden, zoals een tapas restaurant, een wijnbar, een Franse bistro of restaurant met Internationale keuken.

Vanwege de unieke ligging aan het water was dit restaurant populair bij de lokale bewoners, maar ook bij de toeristische doelgroep/ dagjesmensen die overnachten in de haven van Leidschendam, of een dagje hebben doorgebracht in de Mall of the Netherlands. Uitbreiding van de openingsdagen –en tijden bijv. met een lunchfunctie (zeker in de zomer) behoort tot de mogelijkheden waardoor de omzet nog zal kunnen stijgen.

Het wordt steeds gezelliger en drukker aan de Leidschendamse sluis, met zijn gevarieerde aanbod aan horeca In de zomer is het goed toeven en kunnen de gasten de bootjes bekijken vanaf de vele terrasjes.

Wij zijn op zoek naar een leuke horeca ondernemer, of koppel

Bijzonderheden:

- Unieke locatie aan het water in horecaconcentratiegebied aan de Sluisjes in Leidschendam

- Vergunning categorie 6 volgens gemeente Leidschendam- Voorburg

- Vraagprijs in overleg (FINANCIERINGSMOGELIJKHEDEN vanuit de verhuurder)

- Compleet ingericht restaurant, uitbreiding of andere formule zeker mogelijk

- Geen verplichtingen