Resultaten laden ...

Stationsweg 1

487 m2 horeca te koop in Staveren

Kenmerken

Prijs Op aanvraag
Functie Horeca
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Stavoren

Dit unieke horecacomplex bevindt zich op een uitstekende locatie in de historische haven van Stavoren, de oudste stad van Friesland. Stavoren is een populaire toeristische bestemming, mede dankzij de historische architectuur, het strand en de rijke lokale cultuur. De Friese Meren bieden talloze watersportactiviteiten, wat een extra trekpleister is voor toeristen.

Indeling
Het complex bestaat uit drie bouwlagen. De kelder fungeert momenteel als een discotheek-café, toegankelijk vanuit het restaurant of via een eigen ingang aan de kadezijde.

De begane grond biedt een sfeervol restaurant met professionele keuken en een ruim terras. Aan de achterzijde van het gebouw bevindt zich ook een volledig uitgeruste snackbar met een aparte ingang aan de zijkant.

De eerste verdieping bevat een kantoor en opslagruimte.

Metrages (BVO)

Begane grond: 265 m2 BVO

Eerste verdieping: 44 m2 BVO

Kelder: 178 m2 BVO

Bestemmingsplan

Volgens het actuele bestemmingsplan heeft het object een "gemengde” bestemming met de functieaanduidingen “horeca van categorie 2” en “horeca van categorie 6”. Binnen deze bestemming zijn tal van mogelijkheden welke te raadplegen zijn via de website van Ruimtelijke Plannen. Gezien de ligging is de locatie een interessant object voor projectontwikkelaars

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten ontleend worden.

Inventaris
De mogelijkheid is aanwezig om de huidige inventaris over te nemen voor € 100.000,- excl. BTW.

De inventaris bestaat uit:

- Aankleding (restaurant- en bar interieur)
- Airconditioning
- Bar discotheek
- Hobart wasstraat
- Professionele keuken
- Rational steamer
- Snackbar + inventaris
- Terras inventaris
- Ventilatoren

Koopcondities

Vraagprijs: Prijs op aanvraag.

Zekerheidstelling: Waarborgsom of bankgarantie van 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Aanvaarding: In overleg

Huurcondities

Huurprijs: € 36.000,- per jaar excl. btw.

Huurtermijn: In overleg, minimaal 2 jaar.

Servicekosten: Niet van toepassing, het object beschikt over zelfstandige nutsvoorzieningen.

Aanvaarding: In overleg.

Opzegtermijn: 6 maanden.

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

Huurcontract: R.O.Z.-model, in de zin van artikel 7:290 BW met de benodigde aanvullingen.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan