Resultaten laden ...

't Noard 13

300 m2 horeca te koop in Warns

Kenmerken

Prijs € 515.000 k.k.
Functie Horeca
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Bedrijventerrein Johan Friso Bedrijvenpark

Edens Horeca Makelaars: In een van de mooiste dorpen van Fryslan bieden we te koop aan Café, Eetcafé op Warns. Het onroerend goed en exploitatie wordt te koop aangeboden en bevindt zich in goede staat.

Het pand heeft 2 verdiepingen met een totale bedrijfsoppervlakte van ca 300m2. Op de begaande grond bevindt zich het authentieke eetcafé met ca 60 zitplaatsen, hier is ook een ruime bedrijfskeuken gesitueerd. Het karakteristieke horecapand is bekend als café eetcafé maar dient zich ook prima als pizzeria, tapasbar of nieuwe trends in de horeca. Laat hierover uw gedachten de vrije loop. Op de eerste verdieping bevinden zich de zeer ruime bedrijfswoning en 2 slaapkamers. Aan de achterzijde van het pand is een grote tuin met toegang tot uw eigen garage. Het geheel wordt afgerond met een gezellig terras aan de voorzijde van het pand met ca 24 zitplaatsen. Op de zijkant van dit bedrijf bevind zich een overdekt verwarmd terras.

Warns is een dorp in de gemeente Súdwest-Fryslân, in de Nederlandse provincie Friesland en telde in 2021; 765 inwoners.

Het ligt ten zuiden van Molkwerum, ten zuidoosten van Stavoren en ten westen van Hemelum en Bakhuizen. De grootste dorpskern ligt aan het Warnservaart die onderdeel is van het Johan Frisokanaal. Door deze ligging is de watersport voor Warns van groot belang, ook de jachtbouw. Het dorp kent meerdere jachthavens.

Het dorp is ontstaan uit een drietal kernen die onderdeel maakte van het lintdorp, de grootste kern is de Noorderburen. De Buren, ook wel Kerkburen is de oorspronkelijk dorpskern en de Zuiderburen is het dunst bewoond.

Karakteristiek Horecapand gelegen in hart van het Friese meren gebied

Oppervlakte
Het pand heeft een opp. van 300m2 en staat op een perceel van 1393m2

Ligging en bereikbaarheid
Het Eet(café) ligt in het Friese meren gebied op korte afstand van de Friese Elfstedenstad stavoren nabij het IJsselmeer. Het dorp is met de auto goed bereikbaar.

Parkeren
Parkeren kan in directe omgeving van het object.

Bestemmingsplan
Horecabestemming

Koopcondities

Vraagprijs onroerend goed: € 515.000,- K.K.
Vraagprijs inventaris: €80.000,-

Aanvaarding: In overleg

Is er BTW van toepassing: Geen

Zekerheidstelling: Waarborgsom of bankgarantie van 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan