Resultaten laden ...

Wandelboslaan 32 a

171 m2 horeca te koop in Tilburg

Kenmerken

Prijs € 699.000 k.k.
Functie Horeca
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Het Zand

Wandelboslaan 32, 32a + 32b

Dit beleggingsobject is gelegen op een toplocatie nabij het park Wandelbos in Tilburg West aan de Wandelboslaan. Direct achter station Tilburg West en nabij winkelcentrum Westermarkt met meer dan 80+ winkels en speciaalzaken o.a. de AH, Jumbo, Primera, Hema, Kruidvat. Verder ligt het in de buurt van diverse scholen zoals ROC Tilburg, De Rooi pannen, Avans Hogeschool en De Universiteit van Tilburg.

1 minuut lopen naar ROC Tilburg
5 minuten lopen naar Station Tilburg West, Westermarkt (winkelcentrum)
10 minuten lopen naar Universiteit Tilburg, Scholengemeenschap De Rooi Pannen en Avans Hogeschool

Algemeen
Het beleggingsobject is van bouwjaar 1961 en is compleet gerenoveerd in 2011 welke bestaat uit een horecapand van 87m2 en 2 zelfstandige appartementen van ieder 42m2.
De appartementen en het horecapand beschikken ieder over een eigen entree. Voor en rondom het pand is er ruime gelegenheid om gratis te parkeren.

Het horecapand:
Het horecapand beschikt over een horecavergunning en heeft een ruimte van 87m2 en wordt al voor een periode van 15+ jaar verhuurd aan Döner Corner. Het pand is in goede staat en heeft een eigen entree + uitgang aan de achterkant van het pand, keuken, opslagruimte, toilet en zitruimte voor klanten.

Appartementen:
De hoekappartementen hebben een gedeeld trappenhuis en ieder een eigen meterkast. Ieder appartement heeft een oppervlakte van 42m2 welke bestaat uit 2 kamers waarvan 1 woonkamer met open keuken, 1 slaapkamer en een zeer ruime nette badkamer met douche en toilet. Via de woonkamer is de nette keuken te bereiken en de slaapkamer. Via de slaapkamer is er direct toegang tot de ruime badkamer. Het appartement op de 1e verdieping heeft een balkon en het appartement op de 2e verdieping heeft een frans balkon. De appartementen worden beide verwarmd middels een eigen Cv-ketel.

De appartementen zijn beide in gestoffeerde staat verhuurd en bevatten o.a. een magnetron, koelkast, was/droogmachine, afzuigkap, gasfornuis en (rol)gordijnen en laminaat/plavuizen vloer.

Huurinkomsten:
Horecapand nr. 32: Verhuurd voor onbepaalde tijd € 1.597 per maand
Appartement nr. 32a: Verhuurd voor onbepaalde tijd € 910 per maand
Appartement nr. 32b: Verhuurd voor onbepaalde tijd € 736 per maand
Totaal: € 3.243 per maand

Bovengenoemde bedragen zijn exclusief G/W/L en internet, deze worden door de huurders zelf geregeld en betaald.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan