Resultaten laden ...

Westerstraat 79

127 m2 horeca te huur in Rotterdam

Kenmerken

Aantal parkeerplaatsen 1
Functie Horeca
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Nieuwe Werk

BETREFT
Totaal ca. 127 m2 horecaruimte gelegen in het Atlantic Huis aan de Westerstraat 79B te Rotterdam-Scheepvaartkwartier.
De praktische indeling van de ruimte zorgt voor een efficiënte benutting van de beschikbare ruimte. Met een begane grond van ca. 85 m2 en een entresol van 42 m2 heeft u voldoende ruimte om uw gasten een comfortabele en gastvrije ervaring te bieden.

Wat het Atlantic Huis echt uniek maakt is de aanwezigheid van een terrasfunctie. Met een ruim en gezellig terras biedt het horecapand de mogelijkheid om gasten te ontvangen en te laten genieten van een heerlijke maaltijd. Het terras biedt een prachtig uitzicht op de levendige Westerstraat waardoor het een ideale locatie is voor ondernemers die willen profiteren van de bruisende sfeer in Rotterdam!

Ook de exploitatievergunning biedt u flexibiliteit. U kunt zowel een lunchroom als avondhoreca exploiteren, waardoor u kunt inspelen op de behoeften van uw gasten.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
De horecaruimte bevindt zich in het iconische Atlantic Huis, op de kruising van de Westerstraat en de Van Vollenhovenstraat in Rotterdam. Deze locatie biedt uitstekende bereikbaarheid, zowel met de auto als het openbaar vervoer.

Voor bezoekers die met het openbaar vervoer reizen zijn er in de nabije omgeving van de Westerstraat diverse tram- en bushaltes te vinden. Met directe verbindingen en de nabijheid van het Centraal Station van Rotterdam biedt de horecaruimte an de Westerstraat een uitstekende bereikbaarheid voor gasten van buiten de stad. De locatie is gemakkelijk te bereiken en verwelkomt gasten met open armen! De strategische ligging van de horeca ruimte is ook een groot voordeel. Direct gelegen naast horeca-icoon Grand Café -Restaurant Loss en de Veerhaven, trekt u een constant publiek van lokale bewoners, toeristen en zakelijke professionals aan die op zoek zijn naar culinaire ervaringen.

OPPERVLAKTE
Ca. 85 m2 gelegen op de begane grond en een entresol van 42 m2.
Tevens beschikt het pand ook over een terrasfunctie.
Plattegronden zijn op aanvraag beschikbaar.

De oppervlakten zijn zo zorgvuldig mogelijk vastgesteld, doch mogen niet worden aangemerkt als zuivere verhuurbare oppervlakte volgens de Nederlandse Eenheid Norm NEN 2580.

WIJZE VAN OPLEVERING
In huidige staat, maar er zal sprake zijn van een casco verhuur.

HUURPRIJS
€ 3.495,00 per maand, exclusief BTW en servicekosten.

HUURTERMIJN
Bespreekbaar.

BESTEMMING
Horecavergunning cat. 2 APV Rotterdam.
Deze unieke locatie biedt uitgebreide openingstijden, ideaal voor horecaondernemers die op zoek zijn naar succes en groei. Doordeweeks kunt u uw gasten verwelkomen tot 1 uur 's-nachts, en op vrijdag en zaterdag zelfs tot 2 uur 's-nachts.

BESCHIKBAARHEID
Per direct beschikbaar.

BETALINGSWIJZE
De huurpenningen, servicekosten en BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

WAARBORGSOM
Huurder dient bij ondertekening van de huurovereenkomst een waarborgsom te storten ter grootte van 3 bruto maandverplichtingen, dat wil zeggen 3 maanden huur te vermeerderen met BTW en servicekosten.

HUURINDEXERING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door de Centraal Bureau voor de Statistieken (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

Huurovereenkomst
De huurovereenkomst is op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), de meest recente versie, met de daarbij behorende algemene bepalingen.

Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie vestrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.