Resultaten laden ...

Willem II Singel 15

321 m2 horeca te koop in Roermond

Kenmerken

Prijs Op aanvraag
Functie Horeca
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Binnenstad

In het bruisende Roermond wordt een unieke en sfeervolle B&B ('Boutique Hotel') te koop aangeboden.

In het Midden-Limburgse Roermond bieden wij 'B&B Willem II', met de luxe en privacy van een hotel en de sfeer van een B&B, ter overname aan. B&B Willem II is gevestigd aan de Willem II Singel in Roermond in een bijzonder sfeervol en karakteristiek pand uit 1900, ontworpen door de bekende architect Pierre Cuypers.

Alle 10 kamers zijn voorzien van airconditioning en beschikken over een eigen badkamer, waarin de gasten heerlijk tot rust komen. Een uniek element van B&B Willem II is de mooie grote stadstuin. Het uitgebreide homemade ontbijt wordt gereserveerd in de huiselijke ontbijtruimte die grenst aan de volledig omheinde stadstuin, met daarin verschillende zitplekken om volledig tot rust te komen.

Roermond is een veelzijdige stad in de Euregio met voor ieder wat wils, zoals de gezellige terrassen, de Maasplassen en Europa’s grootste en drukbezochte Designer Outlet Center.

Oppervlakte
Begane grond: receptie, ontbijtkamer, 2 logieskamers 105 m2
1e en 2e verdieping: 8 logieskamers 148 m2

Ligging en bereikbaarheid
Het bedrijf is goed bereikbaar, zowel per auto als met het openbaar vervoer (loopafstand van het station).

Bestemmingsplan
Volgens het bestemmingsplan Binnenstad Roermond ligt het bedrijf binnen een gebied dat is aangewezen als beschermd stadsgezicht. Voor de locatie Willem II Singel 15 geldt de bestemming 'Gemengd - 1'.

Opleveringsniveau
Alle kamers zijn gemeubileerd, beschikken over een eigenbadkamer en zijn voorzien van airco.

Koopcondities

Koopprijs: Op aanvraag
Prijs inventaris: Op aanvraag

Aanvaarding: Op korte termijn.

Is er BTW van toepassing: N.v.t.

Zekerheidstelling: Waarborgsom of bankgarantie van 10 (tien) % van de koopsom. De koper dient deze twee weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan