Resultaten laden ...

Aan de Fremme 41

144 m2 kantoorruimte te huur in Margraten

Kenmerken

Huurprijs € 850 /maand
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Bedrijventerrein Aan de Fremme

TE HUUR | AAN DE FREMME | MARGRATEN

Recentelijk volledig gerenoveerde bedrijfsruimte met goede interne faciliteiten en parkeergelegenheid op eigen terrein. De bedrijfsruimte is gelegen nabij de Rijksweg (N278 / Maastricht-Aken) op bedrijventerrein Aan de Fremme te Margraten.

Het object is in totaal ca. 144 m² groot en bestaat uit bedrijfsruimte van respectievelijk 130 m² en een inpandig kantoor van ca. 14 m² groot. De unit is voorzien van een overheaddeur (hoogte ca. 2,25 meter), pantry en toilet.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neemt u dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende bezichtiging!

LOCATIE

Het object is gelegen op een goede zichtlocatie aan de voet van het bedrijfs-handelsterrein "Aan de Fremme", gezien vanaf de Rijksweg. Aan de Fremme beschikt over optimale verbindingen naar Maastricht/Luik en Heerlen/Aken, alsmede Eindhoven, Keulen, Antwerpen. Maastricht-Aachen Airport is op slechts tien autominuten bereikbaar.
Bereikbaarheid per openbaar vervoer: Busverbindingen richting Maastricht en Gulpen stoppen binnen loopafstand.
Het bedrijventerrein Aan de Fremme herbergt vele bedrijven in uiteenlopende sectoren waaronder: bouw, constructie, industrie, automotive, land- en tuinbouw, IT, leisure, milieu- en groenvoorziening.

BESTEMMING

Het gebouw is binnen vigerend bestemminsplan ‘Bedrijventerrein Aan de Fremme -2013’ vastgesteld op 28 mei 2013, bestemd als ‘Bedrijventerrein’ met functieaanduiding ‘kantoor’ en ‘bedrijf tot en met categorie 3.2’. Het bestemmingsplan is op eerste aanvraag beschikbaar via ons kantoor.

OBJECTINFORMATIE

Het gebouw bestaat uit:
Bouwlaag Omschrijving Oppervlakte (v.v.o.)

Begane grond bedrijfsruimte ca. 130 m²
Begane grond kantoor ca. 14 m²

Parkeren:
Op eigen terrein zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig, daarnaast biedt de openbare weg voldoende parkeergelegenheid.

Opleveringsniveau:
Het object wordt in huidige staat (´as-is, where-is´) opgeleverd. Het object kent een kantoortechnisch opleveringsniveau met onder andere over airco’s, een keukenblok, systeemplafond en vloerbedekking.

HUURGEGEVENS

Huurprijs:
€ 850,- per maand excl. btw

Huurtermijn:
In overleg.

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

Btw:
Er wordt geopteerd voor een met btw belaste verhuur.

Zekerheidsstelling:
Doorlopende bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden betalingsverplichting.

Indexering:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI voor alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

Servicekosten:
Nader overeen te komen.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan