Resultaten laden ...

Aan de Fremme 41

68 m2 kantoorruimte te huur in Margraten

Kenmerken

Huurprijs € 650 /maand
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Bedrijventerrein Aan de Fremme

TE HUUR | AAN DE FREMME | MARGRATEN
ENERGIELABEL A!

Te huur: Recentelijk volledig gerenoveerde kantoorruimten bestaande uit twee aparte units (combineren mogelijk) met goede interne faciliteiten en voldoende parkeerplaatsen. Alle kantoren zijn voorzien van elektrische verwarming, airco's en led-verlichting!

De kantoorruimten zijn gelegen op een goede zichtlocatie nabij de Rijksweg (N278 / Maastricht-Aken) op bedrijventerrein Aan de Fremme te Margraten.

Unit 1: ca. 68 m² groot en bestaat uit twee kantoorruimten van respectievelijk 40 m² en 25 m² groot. De ruimtes zijn voorzien van een systeemplafond, vloerbedekking, airco, pantry en toilet. Er zijn grote raampartijen waar veel daglicht door naar binnen komt, daarnaast kunnen er ramen geopend worden voor frisse lucht. Alle ramen zijn voorzien van rolluiken.

Unit 2: Verhuurd.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neemt u dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende bezichtiging

Locatie:
Het object is gelegen op een goede zichtlocatie aan de voet van het bedrijfs-handelsterrein "Aan de Fremme", gezien vanaf de Rijksweg. Aan de Fremme beschikt over optimale verbindingen naar Maastricht/Luik en Heerlen/Aken, alsmede Eindhoven, Keulen, Antwerpen. Maastricht-Aachen Airport is op slechts tien autominuten bereikbaar.
Bereikbaarheid per openbaar vervoer:?Busverbindingen richting Maastricht en Gulpen stoppen binnen loopafstand.
Het bedrijventerrein Aan de Fremme herbergt vele bedrijven in uiteenlopende sectoren waaronder: bouw, constructie, industrie, automotive, land- en tuinbouw, IT, leisure, milieu- en groenvoorziening.

Bestemming:
Het gebouw is binnen vigerend bestemminsplan ‘Bedrijventerrein Aan de Fremme -2013’ vastgesteld op 28 mei 2013, bestemd als ‘Bedrijventerrein’ met functieaanduiding ‘kantoor’ en ‘bedrijf tot en met categorie 3.2’. Het bestemmingsplan is op eerste aanvraag beschikbaar via ons kantoor.

Object:
Het gebouw bestaat uit:
Bouwlaag Omschrijving Oppervlakte (v.v.o.)
Unit 1
Begane grond Kantoor 1 ca. 40 m²
Begane grond Kantoor 2 ca. 25 m²

Unit 2
Begane grond Kantoor 1 ca. 22 m²
Begane Grond Kantoor 2 ca. 19 m²
Begane Grond Entree/wachtkamer ca. 18 m²
Begane Grond Keuken, toilet etc. ca. 22 m²

Totaal ca. 149 m²

Parkeren:
Op eigen terrein zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig, daarnaast biedt de openbare weg voldoende parkeergelegenheid.

Opleveringsniveau:
Het object wordt in huidige staat (´as-is, where-is´) opgeleverd. Het object kent een kantoortechnisch opleveringsniveau met onder andere over airco’s, een keukenblok, systeemplafond en vloerbedekking.

Huurgegevens:
Huurprijs:
Unit 1 € 650,- per maand excl. btw
Unit 2 Verhuurd

Huurtermijn:
In overleg.

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

Btw:
Er wordt geopteerd voor een met btw belaste verhuur.

Zekerheidsstelling:
Doorlopende bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden betalingsverplichting.

Indexering:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI voor alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

Servicekosten:
Nader overeen te komen.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan