Resultaten laden ...

Achterweg 38

333 - 1.027 m2 kantoorruimte te huur in Waardenburg

Kenmerken

Huurprijs € 128 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Verspreide huizen Waardenburg
Bedrijventerrein Slimwei

Locatie
Dit moderne solitaire kantoorgebouw is gelegen in het hart van Nederland op bedrijventerrein Slimwei te Waardenburg, pal aan de A2 (afslag 16) op de kruising met de A15. Het gebouw is met recht gelegen op een zichtlocatie met bijna honderdduizend passanten per dag. Op bedrijventerrein Slimwei treft u diverse gebruikers van naam waaronder Hitachi Transport Systems, BMW Story en Van Wanrooij Keuken en Badkamers. De strategische ligging maakt Waardenburg goed bereikbaar vanuit alle windstreken. Utrecht, 's-Hertogenbosch, Nijmegen-Arnhem en Rotterdam liggen binnen handbereik.

Object
Het moderne kantoorgebouw van totaal vijf bouwlagen is een opvallend en aantrekkelijke verschijning. Het gebouw is in 2008 onder architectuur gerealiseerd voor een ICT gerelateerde (eind)gebruiker. Daarmee zijn kosten nog moeite gespaard om van dit gebouw een modern en comfortabel geheel te maken. Het gebouw is ruim opgezet en beschikt over veel lichtinval dankzij de grote ramen die zich over de gehele gevel uitstrekken. Dit zorgt niet alleen voor een aangename werkomgeving, maar ook voor een spectaculair uitzicht in alle windrichtingen. De kantoorruimten zijn voorzien van een flexibele indeling, vloerbedekking, bekabeling voor een groot aantal werkplekken en een ruime open pantry/keukeninrichting. De indeling van de verschillende vloervelden kan naar eigen wens worden aangepast middels het verplaatsen, bijplaatsen of verwijderen van wanden. Kortom, dit moderne kantoorgebouw biedt een aangename werkomgeving voor bedrijven en organisaties die op zoek zijn naar een hoogwaardig kantoorgebouw met comfort.

Oppervlakten
Voor verhuur zijn momenteel twee zelfstandige verdiepingen en/of verdiepingsdelen beschikbaar. Het totaal beschikbare oppervlakte bedraagt circa 1.027 m² in zelfstandige vloerdelen vanaf circa 333 m².

Parkeren
Het omliggende bij het gebouw behorende buitenterrein biedt voldoende parkeergelegenheid voor medewerkers en bezoekers.