Resultaten laden ...

Akerstraat 62

160 m2 kantoorruimte te huur in Heerlen

Kenmerken

Huurprijs € 800 /maand
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Op de Nobel

Zelfstandige kantoorunit van ca. 160 m² v.v.o., gelegen binnen kantorenverzamelcomplex Op De Nobel te Heerlen. Deze ruimte beschikt over 5 verschillende kantoorunits van diverse grootte. Tevens zijn er 2 separate entrees van toepassing en is er een opslagruimte aanwezig. Het object beschikt over een instapklaar opleveringsniveau, eigen keukenfaciliteit en gemeenschappelijke toiletvoorziening.

BEREIKBAARHEID :
Het object is gelegen in het centrum van Heerlen, nabij de op- en afritten van de Stadssnelweg N281 en Rijksweg A79, met optimale verbindingen naar Maastricht, Aken (A76), alsmede Roermond A2/A73. Het treinstation van Heerlen is op 10 loopminuten afstand bereikbaar. Verder stoppen lijnbussen voor de deur. De binnenstad van Heerlen is op loopafstand bereikbaar.

OBJECT : Het gebouw bestaat uit:

Bouwlaag Omschrijving Oppervlakte
Begane Grond kantoorruimte ca. 160 m²

Totaal ca. 160 m²

PARKEREN :
Kantorenverzamelgebouw Op de Nobel beschikt over eigen parkeergelegenheid. In totaliteit zijn 32 parkeerplaatsen beschikbaar, te huur voor EUR 50,- exclusief btw per maand. Bij een eventuele aankoop worden parkeerplaatsen eveneens te koop aangeboden.

BESTEMMING :
Het gebouw is binnen vigerend bestemmingsplan “Heerlen Zuid”, vastgesteld op 07-07-2015, bestemd als ‘wonen’ met de functieaanduiding ‘dienstverlening’. Het bestemmingsplan is op eerste aanvraag beschikbaar via ons kantoor.

OPLEVERINGSNIVEAU :
- kantoortechnisch instapklaar;
- vloerafwerking middels laminaatvloer;
- systeemplafond met inbouwarmaturen;
- alarminstallatie met infrarood detectoren;
- lokale mechanische ventilatie;
- individuele centrale verwarming;
- kabelgoten met databekabeling;

VRAAGPRIJS :
Nader overeen te komen.

HUURGEGEVENS :
Huurprijs: EUR 800,- per maand, te vermeerderen met btw.
Huurtermijn: In overleg met verhuurder.
Huurbetaling: Per maand vooruit.
Btw: Er wordt geopteerd voor een met btw belaste verhuur.
Zekerheidsstelling: Doorlopende bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur inclusief eventuele servicekosten en inclusief btw.
Indexering: Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI voor alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

SERVICEKOSTEN (bij huur) :
Niet van toepassing. Het object beschikt over eigen energiemeters die door huurder ten tijde van ingebruikname van het gehuurde op naam gezet dienen worden. Huurder betaalt de kosten met betrekking tot het gebruik van energie direct aan de door huurder gekozen nutsleverancier. Tevens is huurder verantwoordelijk voor het klein dagelijkse onderhoud, op- en rond het gehuurde.

Alle maten zijn bij benadering weergegeven. Deze aanbieding mag slechts worden gezien als een uitnodiging tot bezichtiging. Een afspraak hiertoe kunt u maken bij ons kantoor. Hoewel de grootst mogelijke zorgvuldigheid bij de samenstelling van deze informatie is betracht, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de juistheid van de vermelde gegevens.