Resultaten laden ...

Albert Plesmanweg 1

288 m2 kantoorruimte te huur in Goes

Kenmerken

Bedrijfshal in units vanaf 288 m2
Aantal bouwlagen 1
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Industrieterrein De Poel
Bedrijventerrein DE POEL I EN IV

Te huur
Representatieve kantoorruimte gelegen op de eerste verdieping, op een markant punt bij binnenkomst van Goes, nabij de Rabobank, Beveland Wonen en Stella fietsen. De nette ruimte bedraagt in totaal ca. 288 m² VVO en bestaat uit een ruime hal met toegang tot 3 kantoren, een vergaderruimte, pantry, toiletgroep en magazijn/berging. Dit instapklare kantoor is vanuit een gezamenlijke hal met liftinstallatie te bereiken.

Bereikbaarheid
De opstallen zijn gelegen op bedrijventerrein "De Poel I" in Goes. De bereikbaarheid is uitstekend te noemen door de nabijheid van de A58. Ook de verbinding naar de Westerscheldetunnel en het havengebied Vlissingen-Oost is goed. Antwerpen, Breda en Rotterdam liggen allen binnen handbereik.

Parkeren / buitenterrein
Een 6-tal onaangewezen parkeerplaatsen op het bijbehorende buitenterrein.

Voorzieningen
-Cv-installatie;
-Gescheiden toiletten;
-Pantry;
-Databekabeling;
-Videofooninstallatie;
-Systeemplafond met verlichting;
-Aluminium kozijnen;
-Binnen zonwering;
-Eigen meterkast.

Huurprijs
Kantoorruimte € 110,-- per m² per jaar.
Bovengenoemde huurprijzen zijn exclusief BTW; servicekosten en exclusief nutslasten.

Servicekosten
€ 10,-- per m² VVO per jaar exclusief BTW.
Deze dienen onder andere ten behoeve van onderhoud buitenterrein, gemeenschappelijke verlichting, technisch beheer, etc. De servicekosten worden geheven op basis van jaarlijkse nacalculatie.

Huurperiode
In overleg.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks "CPI-Alle Huishoudens" (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Kadastrale informatie
Gemeente Goes, sectie K, nummer 564, grootte 2.550 m² (gedeeltelijk).

Zekerheidstelling
Een garantie ter grootte van een bruto betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief BTW en servicekosten.

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

Oplevering
In onderling overleg.

Huurovereenkomst
Model ROZ-kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, aangevuld met enkele aanpassingen van verhuurders zijde.

Bijzonderheden
Verhuur geschiedt onder voorbehoud van definitieve goedkeuring verhuurder.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van "Albert Plesmanweg 1H" te Goes. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan Faasse en Fermont geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.